Volledig scherm
© kos

Anne geeft elke week bloemen aan wildvreemde

Anne, een Amsterdamse twintiger, houdt er een wel erg aparte hobby op na. Iedere week schuimt ze namelijk de bloemenmarkt af, waar ze niet één maar twee bosjes bloemen koopt. Eentje voor bij haar thuis, en eetje voor een wildvreemde. Gewoon, omdat mensen daar gelukkig van worden.

 1. Asiel levert schattige huisdieren aan bedrijven tegen de stress

  Asiel levert schattige huisdieren aan bedrijven tegen de stress

  Heb je een moeilijk dag op je werk en kan je wel wat afleiding gebruiken? Mocht je in Florida wonen, dan was de oplossing voor handen. The Human Society of Broward County heeft een leverdienst opgericht die dieren aan kantoren levert om zo de stress van de werknemers te verminderen. Ook de dieren varen wel bij de 'Snuggle Delivery' (knuffeldienst), want zij krijgen enkele uurtjes vriendschap die ze anders niet zouden krijgen.
 2. Astrologie beleeft een revival: “Je echte horoscoop is zo veel uitgebreider dan wat je in een magazine leest”
  PREMIUM

  Astrologie beleeft een revival: “Je echte horoscoop is zo veel uitgebrei­der dan wat je in een magazine leest”

  Ascendant? Birth chart? (Astro)logisch toch! Wel ja, niet voor iedereen. En toegegeven, al die termen zijn ook gewoon ingewikkeld. Omdat we vandaag de Internationale Dag van Astrologie vieren, legt een astroloog ze haarfijn voor je uit. ‘Mercurius retrograde’, het ‘Watermantijdperk’ en ‘birth charts’ zijn straks niet langer codetaal. “Astrologie is zo populair omdat steeds meer mensen bewust in het leven staan. Het is een van de oudste en krachtigste manieren om inzicht te krijgen in de menselijke psyche.”
 1. Automobilist kan filmen hoe naast hem trein ontspoort
  Play

  Automobi­list kan filmen hoe naast hem trein ontspoort

 2. Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip
  Play

  Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip