Aangeboden door Dela
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
VTM
Volledig scherm
© VTM

Actrice Sandrine André over haar eigen afscheid: “Door te praten over moeilijke thema’s als de dood, valt er echt een last van je schouders.”

  1. Huisarts Sofie Lemmens uit ‘Is er een dokter in de zaal?’: “Als vrouw ’s nachts alleen op pad moeten vind ik onverantwoord”

    Huisarts Sofie Lemmens uit ‘Is er een dokter in de zaal?’: “Als vrouw ’s nachts alleen op pad moeten vind ik onverant­woord”

    Vrouwen zijn kwetsbaar. Zeker ’s nachts wanneer het donker is. Dat weet Sofie Lemmens uit ‘Is er een dokter in de zaal’ maar al te goed. Tijdens haar nachtelijke huisbezoeken bedenkt ze zich dikwijls dat niemand weet waar of bij wie ze is. Toch geniet ze sinds haar studententijd met volle teugen van het vallen van de avond. Tegenwoordig ploft ze het liefst samen met haar partner in de zetel. “Ik ken collega’s die ’s nachts hun man meenemen naar huisbezoeken.”
  2. Voorproefje van NINA met vriendinnen Lize Feryn (28) en Lauren Versnick (27): “We zijn allebei gevoelsmensen met het hart op de tong”

    Voorproef­je van NINA met vriendin­nen Lize Feryn (28) en Lauren Versnick (27): “We zijn allebei gevoelsmen­sen met het hart op de tong”

    Actrices Lauren Versnick (27) en Lize Feryn (28) zijn twee handen op één buik. Rond hun vriendschap zit nu een gouden randje: Lauren ontwierp een ring voor Lize, en voor enkele andere belangrijke vrouwen uit haar leven. De collectie ‘Lauve’ schittert, na een minder sprankelende periode. “De juwelen konden op geen beter moment klaar zijn. Het voelt alsof ik hiermee een pagina omsla”, vertelt Lauren in NINA dit weekend.