Lynn van Royen
Volledig scherm
PREMIUM
Lynn van Royen © Guy Kokken

Actrice Lynn Van Royen (32) blikt vooruit op de zomer: “Als mijn kinderen bij mij zijn, plooi ik me helemaal rond hen”

Een tijd geleden ruilde ze het rumoer van de stad in voor de rust van het platteland. In haar boerderij tussen de weilanden geniet Lynn Van Royen voluit van zoontjes Ruben (9) en Max (5). Naast de verdere opnames van de nieuwe fictiereeks ‘Onder vuur’ heeft de actrice vooral een zonnige, zorgeloze zomer voor de boeg. En daar hoort sinds vorig jaar ook een nieuw lief bij. “Ik waak erover dat ik mezelf niet volledig verlies in de liefde.”

  1. Astrid en Bram Coppens, trotse ouders van Billie-Ray, ontwerpen samen kinderkleding: “We willen Billie-Ray genderneutraal kleden”
    PREMIUM

    Astrid en Bram Coppens, trotse ouders van Bil­lie-Ray, ontwerpen samen kinderkle­ding: “We willen Bil­lie-Ray genderneu­traal kleden”

    Liefde is … samen een collectie kinderkleding ontwerpen. Astrid (38) en Bram (41) Coppens, die Amerika ruilden voor Knokke, gooiden hun creatieve breinen samen en gingen in zee met het Belgische merk Woody. Inspiratie vonden het model en de regisseur bij hun eigen dochter Billie-Ray, die in juni 2019 al hun liefde bezegelde. “Ik ben echt een hele fiere mama”, zegt Astrid. “Dat had ik nooit verwacht.”