Volledig scherm
© thinkstock

5 tips om zonder angst op reis te gaan, ondanks terreur

De aanslag in Nice raakt iedereen diep, met de bekende toeristische trekpleister Promenade des Anglais als doelwit. Bij vakantiegangers die nog een reis gepland hebben, slaat de schrik om te reizen mogelijk toe. Met deze tips van psychologen en ervaren reizigers perk je die angstige gevoelens zoveel mogelijk in. Want: "Wie nu stopt met reizen, laat de terroristen winnen."

 1. Michelle Obama geeft hypnotiserende speech: zo word je zo innemend als zij, zelfs als introvert. “Charisma heb je zelf in de hand”
  PREMIUM

  Michelle Obama geeft hypnotise­ren­de speech: zo word je zo innemend als zij, zelfs als introvert. “Charisma heb je zelf in de hand”

  Begin deze week verscheen Michelle Obama in alle nieuwsmedia. Ze had op YouTube een passioneel pleidooi gegeven: een 24-minuten lange speech waarin ze haar bezorgdheid uitdrukte voor de coronacrisis en de raciale onrust in Amerika. Ze prees ook presidentskandidaat Joe Biden aan als de oplossing. De hele wereld hing aan haar lippen en begrijpelijk: zet de speech zelf eens op en merk hoe de voormalige first lady je hypnotiseert met haar empathische blik en warme stem. Ze heeft charisma, bakken ervan. En dat is niet alleen weggelegd voor de Obama’s van deze wereld: charisma-expert Luc Cipers onthult hoe jij ook, net als Michelle, met de juiste handelingen een hele kamer op je hand kan krijgen. “Obama-zijn kan je wel degelijk leren.”
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond