Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

15 dingen die je gelukkiger maken, volgens de wetenschap

Kleine zondagavondblues? De wetenschap schiet te hulp. Lifehack verzamelde 15 kleine, simpele dingen waarvan onderzoekers hebben aangetoond dat ze je gelukkiger maken, van koffie drinken tot droevige muziek luisteren. Het enige wat jij nog moet doen is eruit pikken waar jij zin in hebt.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.