PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Prinses Claire trekt van leer tegen mediaberichten

Prinses Claire heeft gisteren een Twitter-acount aangemaakt waarop ze vandaag van leer trekt tegen de berichten die dit weekend over prins Laurent en haar verschijnen. De prins bevestigt dat het om een echte account gaat en niet om een fake profiel.

 1. Advocaat Laurent over brief van Reynders: “Duidelijk twee maten en twee gewichten”

  Advocaat Laurent over brief van Reynders: “Duidelijk twee maten en twee gewichten”

  "Iedereen hier is geschokt. Er wordt duidelijk gewerkt met twee maten en twee gewichten." Dat zegt Laurent Arnauts, de advocaat van prins Laurent, vandaag. Hij reageert zo op een bericht in verschillende kranten dat minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders in augustus 2012 zijn Libische collega per brief een lijst van acht Belgische ondernemingen bezorgde die nog wachten op geld uit Libië. Prins Laurent vraagt al jaren om een gelijkaardige tussenkomst.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.