Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zijn ‘Beckham’-bijnaam is hij kwijt: de metamorfose van genie Yannick Carrasco, straks kampioenenmaker bij Atlético?

La LigaBeckham is Beckham af. Zijn metamorfose in Madrid is markant: korter geknipt kopje, minder streken, maar nog altijd een man van grote momenten. Ontpopt Yannick Carrasco (27) zich tot kampioenenmaker van Atlético?

6 reacties

 • Nadine Huldemont

  1 maand geleden
  Samen met Ninja zouden ze België Europees kampioen kunnen maken maar onze martinez is gene deschamp, die kan ten minste zijn eigen ego laten vallen.
 • Ludo Snijders

  1 maand geleden
  Als Hazard niet speelt moet Carrasco die plek altijd opeisen , veel beter dan Thorgan , Mertens of Doku
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Dat is de man die op Hazard zijn plaats moet spelen.
 • Francisco Anton Martinez

  1 maand geleden
  Klasbak!
 • Frank Coussement

  1 maand geleden
  Ik ben ook een Belg, van mij geen kritiek. Je bent een goeie voetballer.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga
  Play
  La Liga
  1

  Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga

  Three horse race. De strijd om de titel in La Liga belooft een spannende te worden, zeker na nieuw puntenverlies van leider Atlético. Na verlies bij FC Sevilla de week ervoor leden ‘Los Colchoneros’ nu ook bij Betis averij op in Sevilla. Het begon nochtans goed voor de ploeg van Simeone. Niemand minder dan Yannick Carrasco opende al na vijf minuten de score. Op zijn linkerflank zette de Rode Duivel de actie in, waarna hij via Correa opnieuw in balbezit kwam. Carrasco veinsde even, om de laatste verdediger op het verkeerde been te zetten, en werkte toen binnen. Maar een kwartier later stond Betis alweer op gelijke hoogte na een assist van Moreno voor Tello. Ondanks wisselende kansen bleef het bij die 1-1. Het verdict met nog 8 matchen te spelen: Atlético 67 punten. Real 66. Barça 65. Faites vos jeux.