Zinedine Zidane
Volledig scherm
Zinedine Zidane © AFP

Zidane neemt het op voor Hazard: “Eden zal strijden voor Real” - Ramos wéér geblesseerd

La LigaZinédine Zidane heeft zich uitgesproken over het ‘geval Hazard’. De Rode Duivel kreeg de voorbije dagen bakken kritiek over zich heen nadat hij na de nederlaag tegen Chelsea dolde met ex-ploegmaats. “Het was niet zijn bedoeling om iemand pijn te doen”, aldus ‘Zizou’. 

11 reacties

 • Carlos Simonis

  1 maand geleden
  Spaanse kranten zijn net supporters, kunnen niet tegen hun verlies. Zoeken gelijk een zondebok. Waarom mag een ex-speler niet met zijn oude ploeggenoten dollen ? Ja, wij hebben de echte Hazard nog niet aan het werk gezien bij Real. Wanneer Real had gewonnen, dan hadden de spaanse kranten nooit over het dollen gehad van Hazard naar zijn oude ploegmaten toe.
 • willem sliggers

  1 maand geleden
  Zidane was een goede voetballer en een goede trainer . Hij heeft respect en geduld voor zijn spelers en de tegenpartij . Hij aplaudisseerde bij de mooie doelpunten van Chelsea. Dat is pas respect hebben !
 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Zidane is een zeer goede coach die zijn spelers nooit afvalt! Hopelijk word hij beloond voor zoveel vertrouwen, beginnen vanavond tegen Sevilla!
 • Ilse Goos

  1 maand geleden
  Vele denken dat voetbal belangrijk is, wat een grap. Dat het voor vele belangrijk is, het zei zo, maar die het verste komen zien het als een manier om met hun hobby Veel geld te verdienen.
 • André Van der Poorten

  1 maand geleden
  Ik heb heel mijn leven mijn best gedaan voor véééél minder .