Wordt Xavi, hier nog bij Al Sadd in Qatar, de volgende coach van FC Barcelona? Voor het geld moet hij het niet doen.
Volledig scherm
Wordt Xavi, hier nog bij Al Sadd in Qatar, de volgende coach van FC Barcelona? Voor het geld moet hij het niet doen. © AFP

Xavi volgende coach van Barcelona? Alvast niet voor het geld

BARCELONAEen schamele 2,9 miljoen euro per jaar. Dat zou Xavi Hernández - als hij de opvolger van Ronald Koeman wordt tenminste - opstrijken als coach van FC Barcelona. Het zou van de Spanjaard meteen de slechtst betaalde coach uit de recente geschiedenis van de Blaugrana maken.

5 reacties

 • gerard slebus

  1 jaar geleden
  Nee nu gaat Xavi redden.
 • Lucas Balieu.

  1 jaar geleden
  Die 12 miljoen wat Koeman krijgt als ontslag vergoeding wordt met de helft gehalveerd. Koeman heeft aan de Nederlandse voetbalbond 6 miljoen euro betaalt om zijn contract af te kopen.
 • kristiaan durnez

  1 jaar geleden
  goeie zaak voor Koeman, krijgt nu plots 5 jaarweddes in 1 keer uitbetaald ! hij zal wel vlug elders aan de bak kunnen , je moet het de Hollanders niet leren...
 • Robert Thomassen

  1 jaar geleden
  Geld is gemakkelijk...maar maakt het de mens gelukkig...kunt ge er een goede gezondheid mee kopen? Ik zou er mij niet mee op mijn gemak voelen. En zelfs de Hemel kunt ge er niet mee kopen!
 • Kris Sermon

  1 jaar geleden
  Eindelijk wordt stilaan tijd, Koeman was niet iemand die Barcelona terug kan maken zoals het was dus winnen was niet voor hem weggelegd
 1. Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiedenis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiede­nis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”

  Een gigant. Letterlijk. Figuurlijk. San Tibu gaat in Madrid de legende in. In eigen land ook. In clubverband heeft Thibaut Courtois alles gewonnen, van de nationale titels over een Europa League tot de Champions League. Koninklijk palmares. In Parijs zette hij de kroon op een carrière. Onze man in het Stade de France, Kristof Terreur, zette zijn volgspot op Courtois en naasten. Hij zag monden openvallen: “Wat een fenomeen!”