Kylian Mbappé
Volledig scherm
Kylian Mbappé © AFP

Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”

LaLigaVoorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen. 

3 reacties

 • PAUL vancraenenbroeck

  2 maanden geleden
  een grote mond en de zakken open dat is het spelertje van Parijs; hier in frankrijk op de handen gedragen door de ganse pers maar op het veld als de anderen voor hem niet werken O zie de franse nationale ploeg nu!
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Ja hij heeft gekozen voor het geld in plaats van prijzen te winnen in een topcompetitie of champions league! Nu kan hem elk seizoen aan 70% spelen en dan pieken voor champions league. Hij had bij real ook al veel kunnen verdienen en prijzen winnen
 • Nick Caluwé

  2 maanden geleden
  beste Florentino Pérez, had U de Arabische eigenaren van PSG hun exorbitante geldbedragen overboden, den speelde Mbappé nu voor Real. Alles in de wereld draait om geld, zo ook voor U. Mocht Real nix meer opbrengen, dan was jij er ook geen voorzitter meer van veronderstel ik...
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.