FC Barcelona zit in diepe nesten.
Volledig scherm
PREMIUM
FC Barcelona zit in diepe nesten. © Photo News

Van voorbeeld- naar schandaalclub: hoe de honger naar cash en dominantie FC Barcelona neerhaalde

La LigaClub van 1 miljard inkomsten, 1 miljard uitgaven, 1 miljard schulden, 1 miljard zorgen. Het docudrama FC Barcelona heeft er een zoveelste episode bij. Zijn ex-voorzitter is opgepakt, speurders doorzochten de kantoren. Hoe een wereldmacht enkel nog uitblinkt in wanbeleid, rechtszaken en controverse.

8 reacties

 • Fernand Beaumonde

  1 jaar geleden
  100miljoen per jaar om tegen een balleke te sjotten? WAANZIN en ook de reden dat ik nooit naar voetbal kijk en de sponsors links laat liggen
 • Rita De Booser

  1 jaar geleden
  In iedere sport delen ze geld uit het is maar hoe je het bekijkt waar het vandaan komt en naar wie het meeste gaat komen ze wel achter eens grondig den BBI laten controleren
 • Joris Claes

  1 jaar geleden
  Een 10j geleden heeft Jean-luc Dehaene al eens Europese topclubs doorgelicht. Manchester United had toen al een half miljard schuld. Hoe zou het nu zijn? De volgende in jet rijtje dat zal boven komen. Of weer allemaal in de doofpot?
 • Pieter De Ruyter

  1 jaar geleden
  Ach een paar jaar leven op een budget van 600 miljoen euro en er is overschot.
 • Denis Van den broeck

  1 jaar geleden
  Dat is toch overal niet ??? Ze komen precies met iets nieuws !!!!
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?