Vinícius Jr.
Volledig scherm
Vinícius Jr. © AFP
Elche CF ECF
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
 • 86' Goal Pere Milla
 • Vinícius Júnior Goal 22' 73'

Uitblinker Vinícius zet late invaller Eden Hazard nog wat meer in z'n schaduw met twee goals bij Elche

LaLigaReal Madrid heeft de trip naar Elche tot een goed einde gebracht. Dankzij twee doelpunten van man-in-vorm Vinícius Júnior won de Koninklijke met 1-2. Eden Hazard mocht pas in de diepe slotfase invallen.

9 reacties

 • Guy Van Severen

  3 maanden geleden
  In de sport (topsport, amateur,...) is er een tijd van komen en een tijd van gaan (betrekkelijk kort en onderhevig aan kwetsuren, enz...). Daar moet je je kunnen bij neerleggen !
 • danny janssens

  3 maanden geleden
  Een talent die op zijn einde afstevent? Denk niet dat Hazard niet de weerbaarheid en grinta hiervoor heeft om zich terug te knokken. Laat discipline nu net het woord zijn dat niet in zijn woordenboek staat. Spijtig , want heeft ons mooie momenten bezorgd. Echter nooit het maximum uit zijn carrière gehaald. Dat laatste zal uiteindelijk hetgeen zijn die velen , terugkijkend op hem , zullen herinneren. Ondanks dit verdiend ie alle lof.
 • Peter Vercauteren

  3 maanden geleden
  Ancelotti had al snel door dat Hazard te lui en onprofessioneel is voor Real en dat hij enkel vanwege de makkelijk verdiende miljoenen in Madrid blijft
 • Jan Jansen

  3 maanden geleden
  Wat is die Hazard toch een miskoop!
 • Guy Goolaerts

  3 maanden geleden
  Toch maar normaal dat hij op de bank zit,de beste spelen Real Madrid heeft wel de stomste aankoop gedaan sedert jaren, hij kwam,10 kilo te zwaar toe en is meer gekwetst geweest dan gespeeld. Bij martinez zal hij weer de beste zijn, maar wij kennen dienen trainer wel,tzijn niet de beste die daar spelen maar wel de “vriendjes”
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.