Luis Suarez.
Volledig scherm
Luis Suarez. © AP

Suarez tot tranen toe bewogen na behalen titel: “Barcelona heeft me gekleineerd, Atlético opende weer deuren”

La LigaDe revanche van Luis. Vorig seizoen mocht hij voor een prikje vertrekken in Camp Nou, vandaag bezorgde Luis Suarez met zijn 21ste competitiegoal Atlético Madrid de Spaanse titel. De Uruguayaanse spits kon zijn tranen na het laatste fluitsignaal niet bedwingen.

14 reacties

 • Herbert Verbeeck

  1 jaar geleden
  Blij dat het dit jaar Atletico is geworden. Al had FC Sevilla het ook mogen worden. Ze waren stabiel doorheen de competitie dit jaar. Real en Barcelona iets minder.
 • Mark Marken

  1 jaar geleden
  Suarez is nou niet bepaald de persoon die anderen de maat moet nemen als het om moraliteit gaat. Typisch dat we het ineens zo’n leuke kerel vinden. Desalniettemin, een grote prestatie, waarvoor hulde.
 • Fou Hakim

  1 jaar geleden
  Barcelona verwijten terwijl ze hem in 2014 als enige een kans gaven toen hij gebeten had, maar blijft een fantastische voetballer. En verdient dit echt wel!
 • David Pittevils

  1 jaar geleden
  Je ziet, als hij een tandje bijsteekt lukt het allemaal, je bijt je tanden stuk op zo een spits ! Na zijn vertrek bij barca zal hij gedacht hebben, oog om oog, tand om tand! Maar je ziet, hij is nu wat ouder en vers (tand) iger geworden!
 • Noah Joris

  1 jaar geleden
  Briljante talent als voetballer!
 1. Barça en Lewandowski halen eerste keer uit, maar Xavi ergert zich om “extreem gefrustreerde” Koundé
  Play
  La Liga
  2

  Barça en Lewandow­ski halen eerste keer uit, maar Xavi ergert zich om “extreem gefrus­treer­de” Koundé

  Het salarisplafond voorlopig als struikelblok. FC Barcelona heeft gisteravond dan wel een eerste keer uitgehaald in La Liga en zag Lewandowski zijn conto openen met twee goals in een 1-4-zege bij Real Sociedad, toch is Xavi alles behalve gelukkig. De T1 moet lijdzaam toezien hoe de Franse verdediger Jules Koundé, deze zomer voor 50 miljoen euro binnengehaald, nog altijd niet speelgerechtigd is.