Luis Suarez.
Volledig scherm
Luis Suarez. © AP

Suarez tot tranen toe bewogen na behalen titel: “Barcelona heeft me gekleineerd, Atlético opende weer deuren”

La LigaDe revanche van Luis. Vorig seizoen mocht hij voor een prikje vertrekken in Camp Nou, vandaag bezorgde Luis Suarez met zijn 21ste competitiegoal Atlético Madrid de Spaanse titel. De Uruguayaanse spits kon zijn tranen na het laatste fluitsignaal niet bedwingen.

14 reacties

 • Herbert Verbeeck

  2 maanden geleden
  Blij dat het dit jaar Atletico is geworden. Al had FC Sevilla het ook mogen worden. Ze waren stabiel doorheen de competitie dit jaar. Real en Barcelona iets minder.
 • Mark Marken

  2 maanden geleden
  Suarez is nou niet bepaald de persoon die anderen de maat moet nemen als het om moraliteit gaat. Typisch dat we het ineens zo’n leuke kerel vinden. Desalniettemin, een grote prestatie, waarvoor hulde.
 • Fou Hakim

  2 maanden geleden
  Barcelona verwijten terwijl ze hem in 2014 als enige een kans gaven toen hij gebeten had, maar blijft een fantastische voetballer. En verdient dit echt wel!
 • David Pittevils

  2 maanden geleden
  Je ziet, als hij een tandje bijsteekt lukt het allemaal, je bijt je tanden stuk op zo een spits ! Na zijn vertrek bij barca zal hij gedacht hebben, oog om oog, tand om tand! Maar je ziet, hij is nu wat ouder en vers (tand) iger geworden!
 • Stef Luyten

  2 maanden geleden
  Briljante talent als voetballer!