Spaanse pers voert druk op Eden Hazard op voor ‘match van de laatste kans’, maar coach Carlo Ancelotti is gerust: “Eden zal goed spelen”

LaLiga‘Ahora o nunca’. Nu of nooit. De kop van de Spaanse sportkrant AS liegt er niet om: Eden Hazard staat voor de match van de waarheid. De Rode Duivel krijgt, onder meer wegens een golf aan coronagevallen, nog eens zijn kans tegen Cádiz. Time to shine, Eden. 

15 reacties

 • Marnix Malone

  5 maanden geleden
  Ik vraag me af wanneer hij zijn rancune terugvindt en etaleert op het veld. Eden moet zich niet laten wegspelen, iedereen kent wel eens pech. Eden heeft alles gespeeld bij Lille en Chelsea (m.u.z. 1 seizoen waar men hem ook afschreef...tot de juiste coach kwam en hij zijn rancune terugvond). Nu moet hij dat doen zonder coach, want Ancelotti is een ego-tripper.
 • Erik De jongh

  5 maanden geleden
  Komt nooit meer op niveau, verwacht een vervanging voor de zestigste minuut of vroeger met blessure
 • Dave Florizone

  5 maanden geleden
  Eden speelt altijd goed, de vraag is hoelang hij zal spelen alvorens hij terug geblesseerd is.
 • rony stokart

  5 maanden geleden
  Dat is echt niet eerlijk ! Nu de Chef Voetbal zijn nieuwe schoenen thuis inloopt (thuis wegens van schaamte niet durven buitenkomen) gaat Edèn een hele match spelen. Stel je voor dat hij ook nog een bal raakt, en de Chef daarover niet kan/mag schrijven... Om je aan je gekregen broeksriem op te hangen !
 • Jeroen Vangeel

  5 maanden geleden
  Als Eden zijn vertrouwen en wedstrijdritme terug heeft zal hij pure klasse zijn. Kom op Eden. Good luck
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Thibaut Courtois zwaait met lof naar (toekomstige ploegmaats?) Mbappé en Haaland: “Zij luiden nieuw tijdperk in”
  La Liga
  1

  Thibaut Courtois zwaait met lof naar (toekomsti­ge ploegmaats?) Mbappé en Haaland: “Zij luiden nieuw tijdperk in”

  Thibaut Courtois (29) is de man van het moment bij Real Madrid. Na zijn belangrijke penaltysave in de Supercup blikt hij bij de Spaanse sportkrant AS vooruit op de maanden van de waarheid. “De achtste finale tegen PSG is een finale avant la lettre.” De Rode Duivel heeft het ook over Eden Hazard en zijn (mogelijk) toekomstige ploegmaats Kylian Mbappé en Erling Haaland.