Spaanse pers voert druk op Eden Hazard op voor ‘match van de laatste kans’, maar coach Carlo Ancelotti is gerust: “Eden zal goed spelen”

LaLiga‘Ahora o nunca’. Nu of nooit. De kop van de Spaanse sportkrant AS liegt er niet om: Eden Hazard staat voor de match van de waarheid. De Rode Duivel krijgt, onder meer wegens een golf aan coronagevallen, nog eens zijn kans tegen Cádiz. Time to shine, Eden. 

15 reacties

 • Marnix Malone

  5 maanden geleden
  Ik vraag me af wanneer hij zijn rancune terugvindt en etaleert op het veld. Eden moet zich niet laten wegspelen, iedereen kent wel eens pech. Eden heeft alles gespeeld bij Lille en Chelsea (m.u.z. 1 seizoen waar men hem ook afschreef...tot de juiste coach kwam en hij zijn rancune terugvond). Nu moet hij dat doen zonder coach, want Ancelotti is een ego-tripper.
 • Erik De jongh

  5 maanden geleden
  Komt nooit meer op niveau, verwacht een vervanging voor de zestigste minuut of vroeger met blessure
 • Dave Florizone

  5 maanden geleden
  Eden speelt altijd goed, de vraag is hoelang hij zal spelen alvorens hij terug geblesseerd is.
 • rony stokart

  5 maanden geleden
  Dat is echt niet eerlijk ! Nu de Chef Voetbal zijn nieuwe schoenen thuis inloopt (thuis wegens van schaamte niet durven buitenkomen) gaat Edèn een hele match spelen. Stel je voor dat hij ook nog een bal raakt, en de Chef daarover niet kan/mag schrijven... Om je aan je gekregen broeksriem op te hangen !
 • Jeroen Vangeel

  5 maanden geleden
  Als Eden zijn vertrouwen en wedstrijdritme terug heeft zal hij pure klasse zijn. Kom op Eden. Good luck
 1. Opdringerige ‘fans’ van Barça springen op auto van Umtiti, maar schrikken zich een hoedje wanneer furieuze Fransman plots voor hun neus staat
  Play
  Voetbal
  3

  Opdringeri­ge ‘fans’ van Barça springen op auto van Umtiti, maar schrikken zich een hoedje wanneer furieuze Fransman plots voor hun neus staat

  FC Barcelona-verdediger Samuel Umtiti heeft enkele opdringerige ‘fans’ van de club een lesje bijgebracht in respect. De mannen deden de auto van de 28-jarige verdediger stoppen en één van hen sprong zelfs op de motorkap. Umtiti was daar - terecht - niet mee opgezet en claxonneerde hevig. Hij slaagde er gelukkig snel in om weg te scheuren, maar daarmee was de kous niet af.