AFP
Volledig scherm
© AFP

Spaanse pers snoeihard voor Barça na nieuwe nederlaag: “Aan dit tempo volgend seizoen zelfs niet in de Champions League”

La Liga11 op 24. Wat is er aan de hand met FC Barcelona? Tegen Atlético Madrid verloor het gisteren al voor de derde keer dit seizoen. Messi en Griezmann waren onzichtbaar. In de Spaanse pers zien ze het somber in voor de grootmacht. “Barça is een schim van wat het vroeger was.”

6 reacties

 • eric de baene

  8 maanden geleden
  Ze hadden beter Messi laten gaan,want hij speelt niet meer met zijn goesting !Laat hem vrij 
 • Mark Bostoen

  8 maanden geleden
  Messi valt niks ter verwijten er is hem beloofd dat hij mocht vertrekken en ze steken hem een mes in de rug hij zorgde voor de meeste trofeen in de clubgeschiedenis
 • Bart Cornelis

  8 maanden geleden
  Voor mij blijft Messi het probleem. Hij moet voetballer zijn maar wil voetballer, trainer en voorzitter zijn. Er zijn jongens die niet kunnen uitblinken omdat ze verplicht worden om in zijn schaduw te spelen. Hij is een goede voetballer en heeft talent zat maar het verstand ontbreekt hem soms.
 • marnix laureyns

  8 maanden geleden
  Hun echte topspelers van toen Xavi. Iniesta. Puyol. Zijn nooit vervangen door echte topspelers.
 • raf peeters

  8 maanden geleden
  Als je een voetballer tegen zijn zin in een ploeg wil houden moet je niet verwachten dat hij  nog zal presteren .Ze hadden Messi moeten laten gaan.