Volledig scherm
© AP

Spaanse pers behoorlijk mild voor Real-Belgen, wel streng met punten: “Monumentale save Courtois, Zidane weet dat Hazard een crack is”

La LigaGeen goals in de Madrileense derby. Thibaut Courtois hield z’n netten schoon bij Real, terwijl Eden Hazard andermaal onder de radar bleef. De ideale gelegenheid om er de Spaanse kranten bij te nemen. Die waren in vergelijking met de voorbije dagen behoorlijk mild voor de Belgen.

 1. De maat is vol voor Griezmann nadat hij zou lijden onder ‘terreurbeleid’ van Messi: “Leo weet dat ik veel respect voor hem heb”
  Play
  La Liga

  De maat is vol voor Griezmann nadat hij zou lijden onder ‘terreurbe­leid’ van Messi: “Leo weet dat ik veel respect voor hem heb”

  Bij FC Barcelona zit de klad er zwaar in. Nadat Lionel Messi vorige week zijn ongenoegen publiekelijk uitte, laat ook Antoine Griezmann van zich horen in een poging de rangen te sluiten. De Franse aanvaller, in niets nog te vergelijken met de topspits van bij Atlético, reageert op een uitspraak van Eric Olhats, zijn oom en gewezen makelaar. Die zei dat Griezmann lijdt onder Messi’s “terreurbeleid” in Camp Nou.
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper