Messi blijft bij FC Barcelona.
Volledig scherm
Messi blijft bij FC Barcelona. © AFP/Goal

Se queda! Lionel Messi kondigt aan dat hij dan toch bij Barcelona blijft, maar: “Beleid van Bartomeu is een ramp”

Primera DivisionSe queda. Hij blijft. Ook volgend seizoen kunnen ze bij FC Barcelona nog genieten van de kunstjes van Lionel Messi (33). De Argentijn liet vorige week via burofax verstaan na 16 jaar te willen vertrekken. Na dagen vol speculaties en juridische disputen maakt Messi nu een einde aan de geruchten: hij blijft. Al is hij wel nog kritisch over het beleid van Bartomeu.

21 reacties

 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Jones Torreira, dan heb jij Messi nooit lang gevolgd. Barcelona dankt zijn successen voornamelijk aan Messi. Wanneer Iniesta en Xavi, en veel andere grote voetballers dat zelfs bevestigen, dan zijn hun meningen vele malen belangrijker dat wat een leek denkt of zegt. Hetzelfde geld ook voor C.Ronaldo. Het bestuur wilde belangrijker zijn dan Messi, zie hun mislukte aankopen ( 900 miljoen), daar hoor je niemand over. Dat weet u zeker niet, omdat u het voetbal totaal niet volgt.
 • Jones Torreira

  2 jaar geleden
  messi geeft iedereen altijd de schuld behalve zichzelf. messi is gewoon overschat en vindt zichzelf belangrijker dan de club.
 • Patrick Roels

  2 jaar geleden
  Misschien goed dat hij de knuppel er even in gegooid heeft iedereen ineens wakker kan voor nieuwe trainer gemakkelijker zijn dat daardoor misschien alle spelers op scherp staan
 • christophe laporte

  2 jaar geleden
  Moest hij 80 van zijn 100 miljoen loon laten vallen dan kon Barcelona al voor 80 miljoen transfers doen. Mede schuld van geldwolf Messi dat ze niet draaien.
 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Groot man Messi. Blijf gewoon nog 1 jaartje en dan kan je doen waar jezelf zin in hebt. Jij bent Barcelona,dat moet je goed beseffen. En gelijk welke voorzitter of trainer er komt als ik jou was zou ik me echt niet meer laten paaien om bij te tekenen,wat ze ook beloven. Jouw woord is een woord zoals bij velen. Maar een woord bij voorzitters,makelaars de haaien van de voetbal,de parasieten die alles alleen maar voor het geld doen is geen € cent waard.