Eden Hazard heeft door de jaren heen als Rode Duivel een vertrouwensrelatie opgebouwd met Lieven Maesschalck.
Volledig scherm
Eden Hazard heeft door de jaren heen als Rode Duivel een vertrouwensrelatie opgebouwd met Lieven Maesschalck. © PN

Real-voorzitter Pérez overtuigt Hazard zich niet te laten opereren, dit weekend volgt gesprek met Lieven Maesschalck

Eden HazardReal-voorzitter Florentino Pérez heeft gesproken met Eden Hazard. De sterke man van Madrid vroeg de Rode Duivel om rustig te blijven. Na consultatie van artsen en specialisten lijkt het Real finaal beter om de rechterenkel niet te opereren. Het team van kinesist Lieven Maesschalck zal bij de revalidatie betrokken worden. Dit weekend worden de modaliteiten daarvan besproken.

18 reacties

 • Bart Van Gool

  3 maanden geleden
  Hopelijk geeft me nu eindelijk de sleutels eens aan de Bruyne en herleidt men Hazard tot wat hij werkelijk is, een charmante straatdribbelaar. Prijzen zullen we er niet mee winnen. Maar ik vrees dat het te laat is . De gouden generatie is over haar hoogtepunt. Enkel De Bruyne en Courtois acteren nog op topniveau Eeuwige zonde , we hadden WK kunnen zijn als we wat meer geld hadden uitgegeven aan een internationale topcoach ipv een tweederangs afdankertje van Everton
 • Stefan Hofmans

  3 maanden geleden
  Super Maesschalk is top van de wereld ik duim alvast we hebben en goede Hazart nodig op het EK maar vooral wens ik Hazart nog veel voetbalplezier want ik geniet van zijn klasse op het veld
 • Gerard Akkermans

  3 maanden geleden
  Je mag dan pro of tegen Hazard en zijn kwaliteiten zijn maar één ding is zeker: Real heeft in die 2 seizoenen nog geen rendement van hem gehad. Slechtste investering in jaren.
 • Gino Nys

  3 maanden geleden
  Eindelijk de enige en juiste beslissing als hij ooit nog op hoog niveau wil terugkeren. Hij had al veeeeeeel langer langs moeten gaan bij Lieven.
 • John Van de Vyver

  3 maanden geleden
  Mr Lieven Maesschalk, gevraagd worden door Real Madrid hoe knap ben je dan in je vak. Chapeau