Volledig scherm
© AFP
2
EINDE
0
 • Lucas Vázquez 6'
 • Marco Asensio 53'

Real Madrid wint makkelijk van Celta en wordt leider, Hazard krijgt kwartier speeltijd

La LigaRustige avond voor Real Madrid. De Koninklijke haalde het in eigen stadion eenvoudig van Celta. Vazquez en Asensio zorgden voor de 2-0-eindstand. Courtois had de hele match amper werk, Hazard mocht een kwartier voor tijd invallen. Real wordt (even) weer leider in Spanje.

7 reacties

 • Frank Coussement

  2 maanden geleden
  Komt hij met dat kwartier al aan een volle negentig minuten samen in een voetbal seizoen.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  De angst om nieuwe kwetsuren is blijkbaar groot.
 • André Van der Poorten

  2 maanden geleden
  Tja , zo gaat dat , als de match gespeeld is mogen de invallers ook eens meedoen .
 • Rushmore Peetermans

  2 maanden geleden
  Als de rest moe gespeeld is dan mag de grootste profiteur wat rondhuppelen , na zijn carrière een hele goede politicus of nog beter Europees graaiement.
 • Fonz Ooms

  2 maanden geleden
  DE ster van Madrid volgens Martinez. Wordt nooit nog wat men erover schrijft in de media. Misschien nog eens een actie nu en dan, maar het zal weinig zijn. Volgend seizoen nog meer uitbollen in Engeland en dan rentenieren. En dat hij gelijk heeft.
 1. “Dit is een mogelijke aankondiging van de ondergang”: Hugo Camps vreest het ergste voor “chronische invalide” Eden Hazard
  PREMIUM
  LaLiga
  2

  “Dit is een mogelijke aankondi­ging van de ondergang”: Hugo Camps vreest het ergste voor “chronische invalide” Eden Hazard

  2021 begint voor Eden Hazard waar 2020 eindigde: in de lappenmand. Wéér een spierscheur, wéér een maand of zo buiten strijd. Wanneer komt het goed met hem? En ook: zien we nog wel de beste Eden Hazard in juni op het EK? Huiscolumnist Hugo Camps ziet het alvast erg somber in: “Het voetballeven van Eden Hazard is een feuilleton van tristesse aan het worden.”
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"