Volledig scherm
© AFP
1
EINDE
3
 • Ansu Fati 8'
 • Federico Valverde 5'
 • Sergio Ramos 63'
 • Luka Modric 90'

Real Madrid wint Clásico na verschroeiend begin in Camp Nou, Courtois belangrijk op schot van Messi

La LigaReal Madrid heeft de Spaanse Clásico met 1-3 gewonnen van FC Barcelona. De partij startte verschroeiend met een goal aan weerszijden, na rust liep de Koninklijke uit na een strafschop van Ramos en een late treffer van Modric. De Madrilenen pakken de leiding in La Liga, Barça heeft 7 op 15.

2 reacties

 • Bart De Graeve

  4 maanden geleden
  Het probleem is dat de pers zó graag met nieuwtjes komt, en de concurrentie waarschijnlijk zó moordend is, dat ze alles plaatsen wat maar gezegd en geopperd wordt. Geruchten worden breed uitgesmeerd en zo krijg je het effect dat ze zich elke dag weer tegenspreken. De positie van trainers en transfers zijn een voorbeeld. Maar zie bijvoorbeeld ook de huidige situatie met de voorzitter van Barca en CR's positieve test.
 • Dave Janssens

  4 maanden geleden
  Over Real is al vaker gezegd dat ze in diepe crisis zitten. Dat wordt nogal snel, tegenwoordig vaak wat te snel, gezegd. Vorig seizoen werden ze na een rotstart uiteindelijk ook kampioen. Er zijn er die nu de positie van Zidane in vraag stelden. Ge weet wel, de man die Real titels en CL bekers bracht. En even vaak na een moeilijke start. Geduld is een schoon deugd. Vooral in het voetbal. De waarde van vertrouwen is onschatbaar. Om exact die reden hekel ik de schrijvende pers wel eens.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"