REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Valencia CF VAL
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
 • 66' Goal Hugo Duro
 • Vinícius Júnior Goal 86'
 • Karim Benzema Goal 88'

Real Madrid gaat in slot winnen bij Valencia, Eden Hazard beleeft totale ommekeer vanop de bank

LaLigaOp de valreep kaapte Real Madrid de drie punten weg op het veld van Valencia. Tot minuut 86 was er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg na een verdiende goal van Hugo Duro - tot dan had Thibaut Courtois zijn ploeg al meermaals rechtgehouden. Maar in het slot, toen Eden Hazard al op de bank zat, kwam de totale ommekeer na goals van Vinícius en Karim Benzema. Geen eerste nederlaag van het seizoen voor de Madrilenen, wel 13 op 15 en de eerste plek in het klassement. 

7 reacties

 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  De chef voetbal zal hem wel ophemelen!!maar het gaat nu iets te snel voor Hazard. Zou heden ten dagen ook veel problemen hebben bij Chelsea.
 • Leon Mertens

  1 maand geleden
  Hazard na blessure nog weinig gezien ik denk dat het over en out is !
 • Glenn Schokaert

  1 maand geleden
  Serieus onverdiend gewonnen.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Hazard is verzadigt ze weten dat in het buitenland maar hier in België en zeker in Wallonië zijn ze nog altijd in hoop dat hij ooit zijn niveau van vroeger nog terugkomt en dat mag natuurlijk men kan ook in Sint-Niklaas geloven daar is niets op tegen.
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Eens temeer bewezen, Hazard kan het veel te hoge tempo van la Liga totaal niet aan. Terug naar Engeland om te gaan slenteren op het middenveld is de enige oplossing.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Barcelona zakt steeds dieper weg, Koeman mag voorlopig blijven ondanks kritiek: “Moeten we met deze selectie dan Tiki-taka spelen?”
  LaLiga
  13

  Barcelona zakt steeds dieper weg, Koeman mag voorlopig blijven ondanks kritiek: “Moeten we met deze selectie dan Tiki-taka spelen?”

  FC Barcelona gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Nadat het in de Champions League werd weggezet door Bayern, ontsnapte het nu ook aan een thuisnederlaag tegen laagvlieger Granada. De roep om het ontslag van Ronald Koeman wordt steeds luider. “Mijn positie in gevaar? Ik praat niet meer over mijn toekomst”, reageert de Nederlander. Volgens Spaanse media zou hij al zeker aanblijven tot komend weekend.