AP
Volledig scherm
© AP
0
EINDE
0

Real Madrid bijt tanden stuk op laagvlieger Osasuna, Eden Hazard speelt 75 minuten

La LigaNul goals, ieder één punt. Real Madrid - met Eden Hazard terug in de basis - is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel op de half besneeuwde grasmat van Osasuna. Het liet zo de leidersplaats liggen. 

7 reacties

 • Theo de Bruijn

  4 maanden geleden
  Waarom zoveel aandacht voor dat manneke. Omhoog geschreven.
 • Olivier Vandermosten

  4 maanden geleden
  Ze spelen beter zonder hem!!
 • Johan Hendrickx

  4 maanden geleden
  De miskoop van de eeuw voor Real!
 • Frankske Uytenbroeck

  4 maanden geleden
  31 wedstrijden voor real over twee seizoenen. Drie goals. Drie. Ronaldo maakte in dezelfde twee jaar 55 goals. Messi maakte in dezelfde twee jaar 45 goals. Kunnen we stoppen met doen alsof eden hazard een wereldspeler is?
 • Lien Beullens

  4 maanden geleden
  Jammer dat ik dat moet zeggen maar Hazard STOND 75 min. op het veld.Het kan alleen maar beteren want hij WAS goed. HL Beullens.
 1. Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga
  Play
  La Liga
  1

  Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga

  Three horse race. De strijd om de titel in La Liga belooft een spannende te worden, zeker na nieuw puntenverlies van leider Atlético. Na verlies bij FC Sevilla de week ervoor leden ‘Los Colchoneros’ nu ook bij Betis averij op in Sevilla. Het begon nochtans goed voor de ploeg van Simeone. Niemand minder dan Yannick Carrasco opende al na vijf minuten de score. Op zijn linkerflank zette de Rode Duivel de actie in, waarna hij via Correa opnieuw in balbezit kwam. Carrasco veinsde even, om de laatste verdediger op het verkeerde been te zetten, en werkte toen binnen. Maar een kwartier later stond Betis alweer op gelijke hoogte na een assist van Moreno voor Tello. Ondanks wisselende kansen bleef het bij die 1-1. Het verdict met nog 8 matchen te spelen: Atlético 67 punten. Real 66. Barça 65. Faites vos jeux.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01