AP
Volledig scherm
© AP
0
EINDE
1
 • Yassine Bono 55'

Overtuigend was het wéér niet, maar Zidane redt (voorlopig) z’n vel na winst bij Sevilla: “Het zijn moeilijke dagen geweest”

La LigaDe eerste klip overleefd. Zinédine Zidane heeft met Real Madrid de topper tegen Sevilla gewonnen na een fletse match. Vinicius zorgde voor de 0-1 kort na rust. Woensdag wacht een nieuw examen tegen Mönchengladbach. Zidane: “Alle wedstrijden zijn even belangrijk.”

0 reacties

 1. Thomas Meunier praat over de haatreacties na de tackle op Eden Hazard: “Dat dit effect heeft op mijn naasten, dat vind ik veruit het lastigste”
  Play
  Rode Duivels
  20

  Thomas Meunier praat over de haatreac­ties na de tackle op Eden Hazard: “Dat dit effect heeft op mijn naasten, dat vind ik veruit het lastigste”

  Thomas Meunier heeft het al snel een plaats gegeven en ook Eden Hazard neemt hem niets kwalijk, maar zelden blijft een tackle de carrière van een speler zo achtervolgen. Meunier spot er nu maar wat mee, met zijn fout die het begin van alle ellende betekende voor Eden. Toch geeft de rechterwinger ook toe dat het hem onrechtstreeks wel degelijk raakt én dat het zijn liefde voor de sociale media heel flink bekoeld heeft.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne