rv
Volledig scherm
© rv

Overtollige kilo’s Hazard al onder loep: “Betaalden we echt 140 miljoen euro voor dikkerd?”

La LigaNiet dat hij er zich ook maar iets van zal aantrekken, maar hij was gewaarschuwd. In het gekkenhuis Real wordt alles uitvergroot. Zoals het feit dat Eden Hazard zich niet topfit aanmeldde op zijn eerste ‘Koninklijke’ werkdag. Zijn lijn kan nog flink wat scherper en dat is de online praatbarak Twitter niet ontgaan. Daar wordt Eden  - voornamelijk door Barcelonafans - al vergeleken met Ronaldo. De Braziliaan wel te verstaan, 'El Gordo'. Ook in de kleedkamer van Chelsea noemden ze hem al ‘fatty’. Zijn buikje weerhield hem nooit te presteren. 

19 reacties

 • Tim De Duwer

  3 jaar geleden
  Geen goed begin om te zwaar terug te komen van vakantie. De Spaanse compitie is de beste ter wereld en vorig seizoen is Courtois daar al achter gekomen.
 • Danny De Ruelle

  3 jaar geleden
  Maradonna, George Best, Gento, Gascoigne, Horst Rubesh, waren dat dan allemaal de afgetrainde six pak spelers? Nee? maar ze behoorden wel tot de top van de wereld
 • johan vandeweghe

  3 jaar geleden
  alsof ze dat niet wisten ! er is geen enkele voetballer zoveel waart haha
 • Bart Dezeever

  3 jaar geleden
  Hij is te dik. Op dit niveau sport telt milliseconden! Met een buikje vs X aantal eksters kilo's maakt het een verschil uit. Hij heeft ook een morele verplichting om zich aan te passen en niet als Waalse vetzak te tonen
 • philippe vander haeghen

  3 jaar geleden
  Het is een voetballer, geen kooivechter. Hij zal wel fit zijn.
 1. Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona: “Onder mij stonden we acht punten achter Real, nu het dubbele”
  La Liga
  7

  Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona: “Onder mij stonden we acht punten achter Real, nu het dubbele”

  Ronald Koeman heeft voor het eerst tegenover Spaanse media gereageerd op zijn ontslag bij FC Barcelona, eind oktober. De 59-jarige trainer, die na het WK voetbal de opvolger is van Louis van Gaal als bondscoach van Oranje, stond de pers te woord bij de opening van de Koeman Cup, een golftoernooi waarvan de opbrengsten naar het Cruyff Foundation gaan. “Ik heb niet het gevoel dat ik gefaald heb”, aldus Koeman over zijn tijd als trainer van Barça.