Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © Photonews

Onze chef voetbal ziet hoe Real Madrid vanavond aan nieuwe seizoen begint alweer zonder Hazard: “Hoe irritant is deze saga niet geworden?”

La LigaEn op de tweede speeldag van La Liga springt de landskampioen in de dans. Real Madrid doet het vooralsnog – grote verrassing – zonder Eden Hazard. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert legt uit hoe Hazard in Madrid op een gevaarlijk kruispunt is beland.

 1. Messi zwaait boezemvriend Suárez uit met sneer naar Barcelona: “Je verdiende het niet om zo buitengegooid te worden”
  La Liga

  Messi zwaait boezem­vriend Suárez uit met sneer naar Barcelona: “Je verdiende het niet om zo buitenge­gooid te worden”

  Lionel Messi en Luis Suárez, het was een match made in heaven. De Argentijn en de Uruguayaan waren niet alleen spitsbroers bij Barcelona, de twee zijn vrienden voor het leven. Dat Suárez nu Barcelona moet verlaten, doet ook bij Messi pijn. Ziehier, een eerbetoon met een flinke sneer naar het management in Catalonië. Suárez heeft vandaag voor 2 jaar getekend bij Atlético Madrid.
 2. Barcelona wint eerste oefenpot met aanvoerder Messi tussen de lijnen
  Barcelona

  Barcelona wint eerste oefenpot met aanvoerder Messi tussen de lijnen

  Lionel Messi (33) leek even voor dé transerbom van de laatste jaren te zorgen door zijn vertrekwens bij FC Barcelona kenbaar te maken. Manchester City lag op de loer, maar Messi besloot dan toch - al dan niet tegen z'n zin - in Catalonië te blijven. Daar zal de Argentijn ook volgend seizoen de aanvoerdersband dragen. Deze avond kwam hij meteen in actie tijdens het eerste oefenduel van de Blaugrana, die Gimnastic Tarragona opzij zetten met 3-1.