Thibaut Courtois balt de vuist na alweer een beresterke prestatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Courtois balt de vuist na alweer een beresterke prestatie. © AFP

Onze chef voetbal ziet Courtois heersen over Madrid en vraagt zich af of Hazard er het voetbalplezier nog vindt

La LigaBaas van ‘t stad. Real Madrid. Thibaut Courtois – in staat van genade. Voor hem is de wereld simpel, dezer dagen. “Voor zo’n avonden ben ik voetballer geworden”, klopt San Tibú zich op de borst. Voor Eden Hazard liggen de kaarten dan weer anders - todo lo contrario. Het relaas van de Madrileense derby onze chef voetbal Stephan Keygnaert, die op de eerste rij zat in het vernieuwde Bernabéu.

10 reacties

 • Stijn Declerck

  5 maanden geleden
  Ik ben altijd een bewonderaar van Eden Hazard geweest, maar wanneer gaan bepaalde mensen nu eindelijk eens inzien dat zijn gloriedagen definitief voorbij zijn .. akkoord, bij Chelsea behoorde hij op zijn hoogtepunt bij de absolute wereldtop, maar door de vele tikken die hij daar te verduren kreeg en zijn mislukte (laat ons eerlijk zijn) transfer naar Real, is hij is nog maar een schim van de speler die hij ooit was. En dat zal helaas niet meer veranderen.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Hazard de grootste miskoop in de geschiedenis van real Madrid helaas ...🙄 Overroepen speler geweest Enig troost voor hem financieel geen probleem ...!
 • Regis Desmet

  5 maanden geleden
  Hazard had nooit mogen weggaan bij chelsea, hij past niet in dat theateraal zuiders voetbal, ik volgde hem op de voet bij chelsea maar ik heb nog geen wedstrijd bekeken van real, die toneelstukken die t Spaanse en Italiaanse voetbal is interseert mij niet
 • Bart Dekort

  5 maanden geleden
  Hadden de investeerders misschien beter hun huiswerk moeten maken bij de aankoop van Hazard? Ze wisten toch dat hij niet de professionaliteit van Ronaldo heeft, een voorwaarde om een zo dure investering te kunnen laten renderen. Of is hij betaald met een nooit terug te betalen lening, zodat het verlies voor de Spaanse belastingsbetaler is? Vermits de loges wel zullen volzitten met invloedrijke mensen, waaronder politici, is die kans wel heel groot.
 • freddy de keyzer

  5 maanden geleden
  Beste keeper ter wereld, met mijlen voorsprong ! En Hazard meest omhooggeschreven voetballer aller tijden !