AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze chef voetbal zag Real Madrid een wedstrijd uit de oude doos winnen: “Modric & de bal, da’s zoals James Bond en zijn Bondgirl”

La LigaLaten we hopen dat niets ergs is met de knie van Thibaut Courtois. Eden Hazard voetbalde ná de wedstrijd zijn Clásico tussen de grasmaaiers. Real Madrid won. Omdat zij betere voetballers hebben dan FC Barcelona. Ansichtkaart uit Camp Nou.

5 reacties

 • Carry De jong

  1 maand geleden
  Stephane mooi verslag van de Classico maar je hebt 1 ding spijtig niet vermeldt de fout van Militao in de 16 op Frenkie de Jong was een penalty, dat moet jij als kenner toch gezien hebben ,maar ja er speelt geen Belg in Barça dus daarom.bepaalde dingen maar toedekken met de mantel der liefde Carry .de .Jong
 • John Driessens

  1 maand geleden
  Ik begrijp dat wanneer je helemaal naar Barcelona afreist dat je een mooi verhaal wil maken van iets wat niets met topvoetbal te maken had. Feit is dat je 2 ploegen gezien hebt die helaas niet meer bij de top 10 van Europa horen met voornamelijk sterren over de top aangevuld met onontgonnen talenten en wood be sterren.
 • Andy Staelens

  1 maand geleden
  Chef voetbal is zoals een speler en zijn successupporter.
 • anass boumadiene

  1 maand geleden
  Maar barca was wel beter
 • Michel Pauwels

  1 maand geleden
  Hoe inventief chef voetbal. 007
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.