Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © AP

Onze chef voetbal vindt dat Eden Hazard meer rebellie mag tonen: “Zijn clubcarrière zit in het slop en hij lijkt alles gelaten te ondergaan”

LA LIGAEden Hazard kreeg gisteren amper een klein kwartiertje op bezoek bij Betis. Onze chef voetbal stelt vast dat Real Madrid ‘het trieste lot is geworden van Hazard’ en roept hem op om de rebel in zichzelf naar boven te halen. “Want, Real Madrid wacht op niemand. Niet op PSG... Niet op Eden Hazard...”

51 reacties

 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Einde carrière op komst vrees ik ...🙄 Teveel aan de kant met allerlei kwetsuren Goeie voetballer maar geen wereldspeler Overroepen door de media ... Heeft toch genoeg verdient kan nu gaan rentenieren met zijn gezin toch ...
 • kevin dauphin

  2 jaar geleden
  Spaanse Liga is niks voor type hazard en al zeker niet bij real madrid die hun systeem op CR opbouwde. Zet lukaku ulle lieveling er en hij bakt er ook niets van
 • Joeri Karpov

  2 jaar geleden
  dat ze hem maar ontslaan, slechtste spits van real ooit, schaamte die eden hazard
 • Raf Leysen

  2 jaar geleden
  Is nooit een gemotiveerde speler geweest, en net dat is nodig voor een lange succesvolle carrière
 • Marc vermeiren

  2 jaar geleden
  Beste Thierry Sieben, Deel volledig jouw mening. Was destijds ook het geval met Henin versus Clijsters . Henin zoveel meer talent , maar ook Waalse en daarom minder weerklank in Vlaanderen .