Eden Hazard zit wel gewoon in de selectie, maar toch lijkt hij nog niet uit het sukkelstraatje.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard zit wel gewoon in de selectie, maar toch lijkt hij nog niet uit het sukkelstraatje. © Real Madrid/HLN

Onze chef voetbal maakt zich zorgen over de toestand van Eden Hazard: “De ellende mag gaan ophouden”

Real Madrid‘Hazard sigue arrastrando incomodidad en el tobillo.’ Hazard blijft last ondervinden aan de enkel. Het verscheen dinsdag in de Madrileense pers. Niet goed (alweer). Zijn aantreden van vrijdag tegen Manchester City is twijfelachtig. Wat is er aan de hand met Eden Hazard? Een (gevoelig) achtergrondverhaal van de hand van onze chef voetbal Stephan Keygnaert, die zich zorgen maakt over de Rode Duivel.

 1. Eden Hazard over zijn rendement en de goal die hij had willen scoren: “Die volley van Zidane in de kruising, bye bye”
  Champions League

  Eden Hazard over zijn rendement en de goal die hij had willen scoren: “Die volley van Zidane in de kruising, bye bye”

  Vrijdag herstart de Champions League 2019-2020. In aanloop naar de terugwedstrijd van Real in de achtste finale tegen Manchester City, heeft Eden Hazard een interview gegeven aan UEFA. De kapitein van de Rode Duivels had het over zijn mooiste goal in de Champions League en de mooiste die hij ooit heeft gezien. “Die van Zidane in de finale van 2001 tegen Leverkusen... Linkervoet, bovenhoek, bye bye”. Hazard had het ook over z’n eigen rendement: “Ik geef liever een assist dan dat ik zelf scoor.”
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”