Ronald Koeman sprak zonet, onze chef voetbal luisterde mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Koeman sprak zonet, onze chef voetbal luisterde mee. © AFP

Onze chef voetbal keek naar de persconferentie van Ronald Koeman en zag hoe die blijk gaf van veel persoonlijkheid

LA LIGADaarnet sprak Ronald Koeman. Zijn eerste reactie nadat hooligans zondag na de Clásico zijn wagen bestormden. Koeman voelde “geen angst”. Onze chef-voetbal keek mee en zag hoe in het verleden bij andere coaches wél de stoppen doorsloegen.

6 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Michelle Detont , Koeman is al een paar jaar langer trainer hoor en heeft overal goede resultaten geboekt , anders had Barca hem niet gehaald Barca heeft geen cent te makken momenteel en Messi speelde vorig jaar ook als een natte krant Met een schuld van 1,3 miljard en een vervallen bouwval van een stadion zou ik me maar voorbereiden op een paar magere jaren als ik u was Of de hele boel moet aan een oliesjeik verpatst worden zoals PSG, op die manier kan Eupen ook de CL winnen natuurlijk
 • Adil Sefiani

  1 jaar geleden
  Een betere coach gaan ze ni vinden
 • Jan Jansen

  1 jaar geleden
  Koeman is een goede trainer! Heeft het Nederlands elftal naar finale Nations Leaugue geleidt! Is Martinez met België niet gelukt!
 • PAVEL-PAUL TWISK

  1 jaar geleden
  Prachtige en waardige reactie van Koeman!
 • Michelle Detont

  1 jaar geleden
  Tot nu toe heeft Koeman, nog geen enkele, maar dan ook geen enkele topmatch gewonnen. Alles tot nu toe verloren en hij heeft dan de beschikking gehad over een Messi. Dat zegt toch genoeg over Koeman de trainer
 1. Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiedenis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiede­nis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”

  Een gigant. Letterlijk. Figuurlijk. San Tibu gaat in Madrid de legende in. In eigen land ook. In clubverband heeft Thibaut Courtois alles gewonnen, van de nationale titels over een Europa League tot de Champions League. Koninklijk palmares. In Parijs zette hij de kroon op een carrière. Onze man in het Stade de France, Kristof Terreur, zette zijn volgspot op Courtois en naasten. Hij zag monden openvallen: “Wat een fenomeen!”