Jordi Alba.
Volledig scherm
Jordi Alba. © AFP

Na Piqué levert ook Jordi Alba deel van salaris in bij Barcelona, clubleiding wacht nog op toegeving van 2 andere routiniers

La LigaIn navolging van centrale verdediger Gerard Piqué heeft ook linksback Jordi Alba ingestemd met een flinke salarisverlaging bij het armlastige FC Barcelona. Volgens Spaanse media is de 32-jarige akkoord gegaan met een vermindering van 25 procent. 

5 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Mooi gebaar van die spelers ...maar ze kunnen het wel permitteren natuurlijk ! Maar het blijft toch zot in de wereldvoetbal !
 • willem merken

  1 jaar geleden
  Voor een tiende van dat loon wil ik ook op de bank gaan zitten.
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Voetballers of beter hun zaakwaarnemers accepteren gewoon het hoogste salaris wat ze aangeboden wordt Ronald , als Barcelona of welke andere club dan ook dat niet kan betalen moeten ze het gewoon niet bieden Het is pure competitievervalsing dat het zelfde rijtje clubs dat ieder jaar voor de grootste prijzen speelt nu zo zwaar in de problemen zit Iedere club die geen sluitende begroting kan indienen zou uit de competitie gehaald mogen worden van mij
 • Ronald Beintema

  1 jaar geleden
  Dit zijn ook geen salarissen...de voetballers moeten eens eerlijk zijn en gewoon vertellen dat ze met een paar duizend euro in de maand tevreden zijn! Meer verdienen ze niet!!!
 • christophe laporte

  1 jaar geleden
  1,35 miljard schulden en gelukkig levert Alba een paar miljoen euro per jaar in. Die put gaat "snel" aangezuiverd zijn. Man man...enkel in het voetbal.
 1. Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”
  LaLiga
  3

  Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”

  Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen.
 2. Real en Courtois sakkeren na bedenkelijke strafschop: “We weten niet meer wanneer het hands is en wanneer niet”
  Play
  Buitenlands voetbal
  24

  Real en Courtois sakkeren na bedenkelij­ke strafschop: “We weten niet meer wanneer het hands is en wanneer niet”

  Real Madrid ziet Barcelona weer wat grote worden in de achteruitkijkspiegel. De koploper in La Liga kwam niet verder dan een gelijkspel tegen laagvlieger Girona en legde daarvoor openlijk de schuld bij scheidsrechter Melero López. “In de Champions League gaat deze volgens mij niet op de stip”, aldus Courtois over een bedenkelijke strafschop voor Girona.