Jordi Alba.
Volledig scherm
Jordi Alba. © AFP

Na Piqué levert ook Jordi Alba deel van salaris in bij Barcelona, clubleiding wacht nog op toegeving van 2 andere routiniers

La LigaIn navolging van centrale verdediger Gerard Piqué heeft ook linksback Jordi Alba ingestemd met een flinke salarisverlaging bij het armlastige FC Barcelona. Volgens Spaanse media is de 32-jarige akkoord gegaan met een vermindering van 25 procent. 

4 reacties

 • willem merken

  2 maanden geleden
  Voor een tiende van dat loon wil ik ook op de bank gaan zitten.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Voetballers of beter hun zaakwaarnemers accepteren gewoon het hoogste salaris wat ze aangeboden wordt Ronald , als Barcelona of welke andere club dan ook dat niet kan betalen moeten ze het gewoon niet bieden Het is pure competitievervalsing dat het zelfde rijtje clubs dat ieder jaar voor de grootste prijzen speelt nu zo zwaar in de problemen zit Iedere club die geen sluitende begroting kan indienen zou uit de competitie gehaald mogen worden van mij
 • Ronald Beintema

  2 maanden geleden
  Dit zijn ook geen salarissen...de voetballers moeten eens eerlijk zijn en gewoon vertellen dat ze met een paar duizend euro in de maand tevreden zijn! Meer verdienen ze niet!!!
 • christophe laporte

  2 maanden geleden
  1,35 miljard schulden en gelukkig levert Alba een paar miljoen euro per jaar in. Die put gaat "snel" aangezuiverd zijn. Man man...enkel in het voetbal.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.