Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © REUTERS
Real Madrid RMA
0
EINDE
0
CA Osasuna OSA

Met vier aan kop in La Liga: Real Madrid - met Hazard een halfuur op het veld - blijft steken op gelijkspel bij Osasuna

La LigaReal Madrid ziet Sevilla, Betis en Real Sociedad naast zich aan kop van La Liga komen. De Koninklijke bleef tegen Osasuna steken op een gelijkspel en deelt nu de leiding. Titelverdediger Atletico volgt op 3 punten, maar heeft wel twee wedstrijden tegoed.

1 reactie

 • marc van de poel

  1 maand geleden
  120.000.000 € transfersom en op de bank. 2.000.000 € salaris per maand en op de bank. Rijk volk, daar op de bank, Anderhalve euro per seconde, Dag en nacht, 24 uur per dag 7 dagen op de week..
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.