Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © REUTERS
Real Madrid RMA
0
EINDE
0
CA Osasuna OSA

Met vier aan kop in La Liga: Real Madrid - met Hazard een halfuur op het veld - blijft steken op gelijkspel bij Osasuna

La LigaReal Madrid ziet Sevilla, Betis en Real Sociedad naast zich aan kop van La Liga komen. De Koninklijke bleef tegen Osasuna steken op een gelijkspel en deelt nu de leiding. Titelverdediger Atletico volgt op 3 punten, maar heeft wel twee wedstrijden tegoed.

1 reactie

 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  120.000.000 € transfersom en op de bank. 2.000.000 € salaris per maand en op de bank. Rijk volk, daar op de bank, Anderhalve euro per seconde, Dag en nacht, 24 uur per dag 7 dagen op de week..
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 3. Barça en Lewandowski halen eerste keer uit, maar Xavi ergert zich om “extreem gefrustreerde” Koundé
  Play
  La Liga
  2

  Barça en Lewandow­ski halen eerste keer uit, maar Xavi ergert zich om “extreem gefrus­treer­de” Koundé

  Het salarisplafond voorlopig als struikelblok. FC Barcelona heeft gisteravond dan wel een eerste keer uitgehaald in La Liga en zag Lewandowski zijn conto openen met twee goals in een 1-4-zege bij Real Sociedad, toch is Xavi alles behalve gelukkig. De T1 moet lijdzaam toezien hoe de Franse verdediger Jules Koundé, deze zomer voor 50 miljoen euro binnengehaald, nog altijd niet speelgerechtigd is.
 4. 2,8 miljoen voor Barça en Real... en 4 miljoen voor Piqué: hoe Shakira’s ex de grote winnaar is van de Supercopa
  Play

  2,8 miljoen voor Barça en Real... en 4 miljoen voor Piqué: hoe Shakira’s ex de grote winnaar is van de Supercopa

  De Spaanse Supercup werd gewonnen door FC Barcelona. Maar een andere winnaar van de ‘Final Four’ die afgewerkt werd in Riyad, is Gerard Piqué. Met zijn investeringsbedrijf Kosmos Holding houdt de Spaanse ex-voetballer daar een commissie van maar liefst 4 miljoen euro aan over, waar finalisten Barça en Real het met elk 2,8 miljoen moeten stellen. Valencia krijgt 1,7 miljoen, Betis 750.000 euro.