Lionel Messi schreef op Instagram een boodschap neer voor zijn afscheidnemende vriend Luis Suárez.
Volledig scherm
Lionel Messi schreef op Instagram een boodschap neer voor zijn afscheidnemende vriend Luis Suárez. © REUTERS

Messi zwaait boezemvriend Suárez uit met sneer naar Barcelona: “Je verdiende het niet om zo buitengegooid te worden”

La LigaLionel Messi en Luis Suárez, het was een match made in heaven. De Argentijn en de Uruguayaan waren niet alleen spitsbroers bij Barcelona, de twee zijn vrienden voor het leven. Dat Suárez nu Barcelona moet verlaten, doet ook bij Messi pijn. Ziehier, een eerbetoon met een flinke sneer naar het management in Catalonië. Suárez heeft vandaag voor 2 jaar getekend bij Atlético Madrid.

 1. Nog een reden voor Messi’s nakende vertrek? Barça gaf bijna miljard euro uit aan ‘versterkingen’, maar die vielen één voor één door de mand
  FC Barcelona

  Nog een reden voor Messi’s nakende vertrek? Barça gaf bijna miljard euro uit aan ‘verster­kin­gen’, maar die vielen één voor één door de mand

  Barcelona davert dezer dagen op z'n grondvesten met het nakende vertrek van Lionel Messi, die zijn buik helemaal vol heeft van al wat er verkeerd is gelopen in de recente clubgeschiedenis. Eén van die factoren is ongetwijfeld het transferbeleid: sinds de laatste Champions League-triomf in 2015 gaf Barça net geen miljard uit aan inkomende transfers en het overgrote deel daarvan aan spelers die nauwelijks een meerwaarde boden. Een overzicht van het transferbloedbad in Camp Nou.
 2. Messi dartelt tijdens oefenmatch: Argentijn scoort héérlijk en pakt uit met knappe ‘pre-assist’
  Play
  Buitenlands voetbal

  Messi dartelt tijdens oefenmatch: Argentijn scoort héérlijk en pakt uit met knappe ‘pre-as­sist’

  Een geweldige pre-assist en twee goals. Lionel Messi was zichzelf vanavond in de oefenmatch van FC Barcelona tegen Girona. ‘t Waren voor de Argentijn zijn eerste goals sinds de hetze over een mogelijk vertrek bij ‘zijn’ club. Vooral Messi’s eerste goal was geweldig. Hij plaatste de bal met zijn mindere rechter via de paal heerlijk in doel. Bij zijn tweede goal week het leer af op een Girona-verdediger. Barça, dat in het kleurrijke nieuwe derde shirt speelde, won met 3-1.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement