Lionel Messi en vader Jorge zagen hun vlucht vanuit Argentinië vertraagd na een bommelding.
Volledig scherm
Lionel Messi en vader Jorge zagen hun vlucht vanuit Argentinië vertraagd na een bommelding. © REUTERS

Messi levert volgens Spaanse media 50% in bij Barça, maar ziet ook vlucht vertraging oplopen na bommelding

Primera DivisionDe kogel lijkt door de kerk. Volgens Spaanse media heeft Lionel Messi (34) een princiepskkoord met FC Barcelona bereikt. De Argentijn zou maar liefst 50 procent van z'n loon gaan inleveren, gelet op de precaire financiële situatie van FCB. Het is nu wachten tot de advocaten de 5-jarige deal goedkeuren. Messi - die sinds begin juli zonder club zat - zag intussen z’n vlucht vanuit Argentinië vertraging oplopen na een bommelding.

16 reacties

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Ze moeten die ploegen eens een bezoekje brengen en laten zien hoe zij die spelers blijven betalen. Ze praten hier enkel over Messi, maar er lopen nog grootverdieners rond. Niet te spreken over de staff, het management, de onderhoud van de gebouwen enz. Als je alles netjes aangeeft, en je hebt geen schulden dan kan dit gewoonweg niet kloppen.
 • Luc Gorrebeeck

  2 maanden geleden
  Belachelijk gewoon !
 • Xavier De Baere

  2 maanden geleden
  Hopelijk is het OCMW daar even soepel als in België, want als hij 50% moet inleveren, zal hij waarschijnlijk niet langer gas, water en elektriciteit kunnen betalen. Misschien crowdfunding opstarten?
 • percy colman

  2 maanden geleden
  Ronaldo is de beste,heeft zich bewezen in verschillende competities.messi zou eens ner engeland moeten gaan om zich daar te bewijzen.
 • Tony Belchi

  2 maanden geleden
  Als je goed kijkt weet je dat hij voor twee jaar als voetballer bij tekend en en vijf jaar uit betaald wordt laatste drie jaar als ambassadeur en mag hij ergens anders voetballen dus geen loonsverlaging meer meer meer verspreid in vijf jaar in plaats van twee om fair play te halen