REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Maakt Eden Hazard ook tegen Athletic 90 minuten vol? “Het is geen risico om hem weer te laten spelen”

La LigaEden Hazard (30) komt stilaan weer aan de oppervlakte bij Real Madrid. De Rode Duivel zal, behoudens verrassingen, ook morgen tegen Athletic Bilbao aan de aftrap verschijnen. Hij kan zo voor het eerst sinds november 2019 twee keer op rij 90 minuten spelen.

12 reacties

 • Julianne Mailly

  5 maanden geleden
  Hazard was zondag een van de beste bij real ,laat hem meer spelen en je hoort niets meer van die van die nu op zin plaats spelen
 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Wat wil je van een overbetaald voetballertje.
 • Yves Gysel

  5 maanden geleden
  Zou natuurlijk geweldig nieuws zijn. Eden is technisch gezien het grootste talent dat België ooit gehad heeft. Toch maar even afwachten met zijn enkel. Verschillende malen gebroken. We leven in hoop. Stel je voor een Eden op topniveau op het EK.
 • Francois Troch

  5 maanden geleden
  was duidelijk de beste van Real tegen Cadiz, hebben een slechte trainer
 • Wouter Van de Walle

  5 maanden geleden
  Tegen Cadiz werd hij ook beter en beter naarmate de match vorderde. Hopelijk kan hij een tijd blessurevrij blijven en enkele matchen na elkaar spelen, mss krijgen we dan weer flitsen van de beste Hazard te zien, dat zou al mooi zijn
 1. Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”
  Play
  La Liga
  16

  Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”

  Real Madrid - FC Barcelona 0-4. Om dat resultaat te vergelijken met de 2-6 in 2009 en de opmars van Barça onder Pep Guardiola is het nog wat te vroeg, maar de oplawaai komt aan in Madrid. Van de Champions League-extase tegen PSG naar een ware afgang tegen de eeuwige rivaal in anderhalve week tijd. Carlo Ancelotti is de gebeten hond, ook door de uitlating van Thibaut Courtois. “We moeten intern over tactiek praten.” In Barcelona, dat met Pierre-Emerick Aubameyang de absolute uitblinker in huis had, strooide er eentje maar al te graag zout in de open wonde. Piqué: “We zijn terug.”