AFP
Volledig scherm
© AFP
Real Madrid RMA
1
EINDE
0
Athletic Club ATH
 • 40' Goal Karim Benzema

Lofzang voor Courtois in Spanje na alwéér reeks topsaves: “Op training vraag ik soms de spitsen vertrouwen te geven. Hij stopt werkelijk álles”

La LigaNog maar eens een glansrol voor Thibaut Courtois bij Real Madrid. Hij had opnieuw een paar uitstekende reddingen in huis (zie onder) die Real een 1-0-zege bezorgden tegen Athletic Bilbao. Carlo Ancelotti, zijn coach, en de Spaanse media maakten er achteraf één grote lofzang van. 

1 reactie

 • Eddy Wouters

  2 maanden geleden
  Courtois (de muur ) zo noem ik hem is gewoon de beste doelman van de wereld momenteel !
 1. Adnan Januzaj, uitblinker bij Spaanse leider Real Sociedad, is geen Rode Duivel. “Vreemd”, vindt Johan Boskamp
  PREMIUM
  LA LIGA
  25

  Adnan Januzaj, uitblinker bij Spaanse leider Real Sociedad, is geen Rode Duivel. “Vreemd”, vindt Johan Boskamp

  Een open doekje van het goedgevulde uitvak in El Sadar, Pamplona, zondagavond. Een applauswissel met staande ovatie. Adnan Januzaj (26) had net de 0-2 gescoord voor Real Sociedad tegen Osasuna. Sociedad is de fiere, onverwachte leider in La Liga. Met onze landgenoot als uitblinker. “Heel vreemd dat hij nu niet bij de Rode Duivels zit”, merkt Johan Boskamp op.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.