Joan Laporta.
Volledig scherm
Joan Laporta. © EPA

Laporta, kandidaat-voorzitter Barcelona, haalt uit naar PSG voor opvrijen van Messi: “Een gebrek aan respect”

LaLigaJoan Laporta, de voormalige voorzitter van FC Barcelona en vandaag opnieuw kandidaat voor de functie, heeft scherp uitgehaald naar PSG. Hij verwijt de Franse topclub “een gebrek aan respect” omdat die openlijk naar de diensten van Lionel Messi zou hengelen.

1 reactie

 • Nadine Huldemont

  2 jaar geleden
  Messi wisselen voor het broederpaar Mbappe en Neymar. Zou een mooie oplossing zijn.
 1. En of hij geliefd is: jonge Real-fan net niet in tranen nadat Thibaut Courtois hem... zijn broek cadeau geeft
  Play
  LaLiga
  7

  En of hij geliefd is: jonge Real-fan net niet in tranen nadat Thibaut Courtois hem... zijn broek cadeau geeft

  Perfect rapport tot dusver voor Real Madrid. De huidige kampioen in LaLiga haalde het gisteren met 1-3 op het veld van Espanyol en staat zo met negen op negen opnieuw bovenaan de rangschikking. Die zege kwam er niet zonder slag of stoot, maar de Koninklijke kon eens te meer rekenen op een beresterke Thibaut Courtois. En nadat het sluitstuk zich groots toonde op het veld, deed hij dat ernaast nog eens dunnetjes over. Toen onze landgenoot de meegereisde fans ging gaan groeten, gaf hij zijn hele hebben en houden weg: een fan kreeg zijn shirt cadeau, waarna ook zijn handschoenen en zelfs zijn keepersbroek een nieuwe eigenaar kregen.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.