Ronald Koeman.
Volledig scherm
Ronald Koeman. © REUTERS

“Laporta heeft hem nooit vertrouwd”: ontslag Koeman druk besproken in Spaanse media, ook naam van Martínez valt weer

Primera DivisionNa de onthutsende nederlaag in Estadio Vallecas in Madrid tegen Rayo Vallecano (1-0) was het een kwestie van tijd dat de leiding van FC Barcelona het vonnis zou vellen over Ronald Koeman, zo roepen Spaanse media vandaag in koor, nadat Koeman gisteravond laat zijn congé kreeg. “Het is een publiek geheim dat Juan Laporta de trainer nooit heeft vertrouwd.”

14 reacties

 • Erik Bervoets

  1 maand geleden
  Barcelona gaat zeker Martinez niet halen. In tegenstelling tot de belgische voetbalbond zitten daar nog wel mensen met verstand.
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Zo'n ploeg terug opbouwen zonder puntenveries gaat niet, dat duurt soms jaren.
 • marc lenaerts

  1 maand geleden
  Doe een wissel koeman bondscoach en martines coach van barca
 • Jeroen Delft

  1 maand geleden
  Uitstekende trainer. Maar de erfenis van een elftal zonder Messi kan niemand dragen.
 • Dirk Hanssns

  1 maand geleden
  Er is na de 1,5 miljard schulden geen geld om Koeman zelfs uit te betalen dus een nieuwe trainer zit er niet in..
 1. Real Madrid wint met het kleinste verschil tegen Betis, Hazard mag een klein kwartiertje meedoen en scoorde ei zo na de 0-2
  La Liga
  7

  Real Madrid wint met het kleinste verschil tegen Betis, Hazard mag een klein kwartier­tje meedoen en scoorde ei zo na de 0-2

  Real Madrid heeft Betis met 0-1 verslagen. De Koninklijke had het lastig tegen een stug Betis, maar rechtsachter Carvajal brak op het uur de ban voor de ploeg van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Onze nationale doelman stond in de basis. Hazard daarentegen mocht amper twaalf minuutjes meedoen. Hij had de 0-2 aan de voet, maar Rui Silva had een uitstekende reflex in huis. Vinicius - de grootste concurrent van Hazard - speelde een uitstekende wedstrijd.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.