Eden Hazard moest opnieuw geblesseerd naar de kant.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard moest opnieuw geblesseerd naar de kant. © Reuters

Komt het ooit nog goed met Eden Hazard? Ook onze chef voetbal vraagt het zich af

La LigaHoe moet het verder met de toekomst op topniveau van Eden Hazard? Ook onze chef voetbal Stephan Keygnaert vraagt het zich af. “Het heeft geen enkele zin meer om de realiteit te ontkennen: elke waarnemer zal zich vragen stellen bij deze blessuregolf”, meent hij.

20 reacties

 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Je moet niet voortvarend zijn met de soort vragen of het ooit nog goed komt. Eden heeft veel pech gekend en het zal tijd vragen aan zijn lichaam, en de explosieve manier van voetballen door zijn lichaamsbouw, om weer te wennen. Als je 't mij vraagt ziet hij er erg goed uit aan de bal, en het is niet omdat je na lange inactiviteit iets voelt dat je daarom geblesseerd bent. Vaak is het resultaat van voorgaande blessures en aangepaste lichaamsbeweging. Aan defaitisme heeft niemand wat chef.
 • Leo Van Rillaer

  2 maanden geleden
  Kompany krijgt er binnenkort een assistent bij.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Weer geblesseerd. Hij en zijn medisch team hadden het nochtans aangekondigd dat hij maar pas na de feestdagen zou kunnen terugkeren op topniveau vanwege zijn diverse positieve corona testen. Volgens mij is het sprookje over maar de centjes staan wel netjes op zijn bankrekening. Dus waarom nog spelen als je rijk wordt door de geblesseerde uit te hangen.
 • Chris Marien

  2 maanden geleden
  Kan ‘ af en toe ‘ goochelen met den bal Maar zoveel geld als club geven om Ronaldo te vervangen , go zot Miskoop En de juiste mentaliteit als prof ???
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Hebben ze de eerste blessure wel deftig laten genezen? Ze zeiden wel hij is fit maar zo zag hij er toch niet uit! Hij is ook gewoon veel te laat vertrokken bij Chelsea! Ik weet niet juist hoe oud hem is maar zal toch rond de 30 zijn. Dan nog naar real gaan! Dan ga je niet beter worden maar eerder stilletjes verslechteren en zeker in de aanval!
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  18 januari