REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Koeman hoopt dat overige Barça-spelers “inspanning leveren” zodat club Messi (34) kan betalen: “Hij is de toekomst van de club”

LaLigaDe rode boekhouding houdt FC Barcelona in een wurggreep. Barça kan door restricties momenteel geen spelers registreren, omdat het salarispafond is overschreden. Ook het nieuwe contract van Lionel Messi is nog altijd niet getekend en trainer Ronald Koeman hoopt daarom dat de huidige kern meedenkt met de club. Lees: dat de spelers óók een inspanning leveren.

51 reacties

 • Jean Jaques d’Ardennes

  2 maanden geleden
  De wereld op z’n kop
 • Tom Sirou

  2 maanden geleden
  Anders moet Messi eens inleveren ipv al de rest? Heeft toch al meer dan genoeg?
 • Chris Troch

  2 maanden geleden
  Decadentie ten top ….. 34 jaar immens rijk en onbetaalbaar. De grootste en bekendste voetbalclubs zitten in diepe financiële putten… Dank zij hun kapitaalvretende onbetaalbare voetballers. Dat ze aan crowdfunding doen….. en dan zie je wel wie er vrijwillig wil betalen voor deze voetbalgarchen………
 • De Waarheid

  3 maanden geleden
  Gaat Koeman zelf ook inleveren?
 • marc van de poel

  3 maanden geleden
  Decadentie ten top. Die vent bezit al meer dan 1 miljard. Hij zou beter de laatste jaren van zijn carrière gratis spelen. Ik zou het als andere speler van Barcelona compleet vertikken om ook maar één cent van mijn loon aan een miljardair te geven. En dat heeft niks met jaloezie te maken, maar met respect.
 1. Barcelona zakt steeds dieper weg, Koeman mag voorlopig blijven ondanks kritiek: “Moeten we met deze selectie dan Tiki-taka spelen?”
  LaLiga
  13

  Barcelona zakt steeds dieper weg, Koeman mag voorlopig blijven ondanks kritiek: “Moeten we met deze selectie dan Tiki-taka spelen?”

  FC Barcelona gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Nadat het in de Champions League werd weggezet door Bayern, ontsnapte het nu ook aan een thuisnederlaag tegen laagvlieger Granada. De roep om het ontslag van Ronald Koeman wordt steeds luider. “Mijn positie in gevaar? Ik praat niet meer over mijn toekomst”, reageert de Nederlander. Volgens Spaanse media zou hij al zeker aanblijven tot komend weekend.