Lionel Messi en Luis Suárez verlaten een restaurant in Barcelona.
Volledig scherm
Lionel Messi en Luis Suárez verlaten een restaurant in Barcelona. © el chiringuito

Hun laatste avondmaal in loondienst van Barça? Messi en Suarez samen gespot op restaurant in Barcelona

Primera DivisionHet zijn vreemde dagen in Barcelona. Eerder werd al duidelijk dat Luis Suárez (33) niet meer in de plannen past, nu is dus ook Lionel Messi (33) op weg naar de uitgang. Het einde van een topduo, van het dodelijke MSN-trio blijft straks niemand meer over. Messi en Suárez werden gisterenavond gespot bij het verlaten van een luxueus restaurant in Barcelona. Hun laatste avondmaal samen als Barcelona-spelers?

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”