Florentino Pérez.
Volledig scherm
Florentino Pérez. © REUTERS

Hoogspanning bij Real Madrid: crisisoverleg over toekomst Solari - Ramos tegen voorzitter in kleedkamerrel: “Betaal me en ik ben weg”

Real MadridSantiago Solari is tot nader order de trainer van Real Madrid, zo melden onder meer Marca en AS. Sinds vanavond 18u30 was er topoverleg tussen Real-voorzitter Florentino Pérez en sportief directeur José Angel Sanchez, maar voorlopig blijft Solari dus aan. Intussen sijpelde het nieuws door van een zware aanvaring in de kleedkamer na de match tegen Ajax tussen Pérez en aanvoerder Sergio Ramos. 

13 reacties

 • Rob de Rooij

  2 jaar geleden
  @jacques weterings Ajax heeft de beker met de grote oren in 1995 al voor de vierde keer gewonnen......
 • Frank Vandenbussche

  2 jaar geleden
  De reacties zijn weer om te gieren; echte Ramossen die blind voor de man gaan zonder oog op de bal. Beide hebben gelijk. De voorzitter klaagt over de zelfvoldane sterren die hij maandelijks een mooie wedde uitbetaalt zonder resultaat, en Ramos omdat het management heeft nagelaten om voor scorend vermogen te zorgen en ze nu een spits missen. De Club raakt er wel uit, ze beschikken over voldoende vermogen.
 • jacques weterings

  2 jaar geleden
  Om van 'n véél jongere, talentrijke club, met jongens die nog niet volgevreten zijn te verliezen is helemaal zo'n schande niet. Dat gaan nog veel clubs ondervinden. Ik lees teveel over het slechte Real en te weinig over het goede Ajax. Die hoeven momenteel van geen enkele club schrik te hebben en als ze de beker met de grote oren voor de 4de keer winnen verbaast dat me niets.
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Ramos is gewoon een topverdediger van wereldklasse. Hij heeft gelijk, Real heeft een echte spits nodig, geen Hazard. Vinicius Jr. is een soortgelijke speler als Hazard, alleen is Vinicius jonger en nog sneller. Wanneer Real een echte spits had gehad, dan stonden ze nu heel anders voor. Waarom niet Lukaku halen, net als Ronaldo staat hij ook vaak op de juiste plaats, alleen is Ronaldo de absolute wereldtop.
 • Patrick Tielemans

  2 jaar geleden
  Alles gegeven voor het embleem... laat me niet lachen. De euro's staan mooi op de rekening. En Zidane terughalen? Hij is nog maar net weg en zou gek zijn om terug te komen.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal