Zlatan maakte met de videoboodschap gewoon reclame voor Bethard.
Volledig scherm
Zlatan maakte met de videoboodschap gewoon reclame voor Bethard. © Rv

“Hola España, guess what? I’m coming back”: niets is wat het lijkt in videoboodschap van Zlatan Ibrahimovic

La Liga“Hola España, guess what? I’m coming back.” Met die woorden hintte Zlatan Ibrahimovic vanochtend op social media dat hij volgend seizoen terugkeert naar La Liga. Maar wat blijkt nu: het gaat gewoon om een (nieuwe) publiciteitsstunt van de flamboyante Zweed.

6 reacties

 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Willy OPDEBEECK, jou ontbeert voetbalhumor. Zlatan hoort bij de beste voetballers aller tijden. Dat je hem niet moet, is totaal wat anders. Ik beoordeel een voetballer op zijn kwaliteiten, en Zlatan heeft, ondanks zijn hoge leeftijd, nog steeds die geweldige kwaliteiten. En laten wij ophouden over voorbeeldfunctie, dan kan je bijna alle voetballers afschrijven die theatraal naar de grond gaan om een collega een kaart aan te smeren of voor een penalty gaan.
 • willy opdebeeck

  2 jaar geleden
  Spelers die naast hun schoenen lopen, een grote arrogantie vertonen en een rotkarakter hebben, horen niet thuis in het lijstje van ' beste voetballers aller tijden '. Technische kwaliteiten zijn ondergeschikt aan een prima voorbeeldfunctie.
 • Peter Ongenaert

  2 jaar geleden
  Sorry ma wa te oud dat em mar na de woestijn ga
 • Randy Fokker

  2 jaar geleden
  Een fenomeen die gast. De laatste geniale gek... in het rijtje van Maradona , Zidane en cantona.
 • Eddy Van Hoorenbeeck

  2 jaar geleden
  Zlatan Ibrahimovic staat altijd garant voor extra spektakel en entertainment. En hij kan geweldig voetballen ook (enfin, wel al 38,maar toch) dus dat geeft nog extra meerwaarde. Laat maar terugkomen!