AFP
Volledig scherm
© AFP
Getafe CF GET
1
EINDE
0
Real Madrid RMA
 • 9' Goal Enes Ünal

“Hij was briljant”: Ancelotti prijst Hazard, die tweede verlies voor Real na geblunder niet kan verhinderen

La LigaEen start van 2022 in mineur voor een matig Real Madrid. De leider uit La Liga heeft tegen Getafe haar tweede nederlaag van het seizoen geleden na vroeg geblunder. Eden Hazard viel aan de rust in en toonde zich ook, maar kon het verlies niet meer afwenden. Achteraf was Real-coach Carlo Ancelotti tevreden over de Rode Duivel.

18 reacties

 • Michel Javor

  5 maanden geleden
  Wedstrijd gezien. Hazard heeft een reikwijdte van 20m rondom de rechthiek
 • Paulus de Mos

  5 maanden geleden
  Over een kwart eeuw zullen al die Belgische voetballiefhebbers die elke gelegenheid aangrijpen om mannen als Lukaku, Hazard en Witsel af te kraken nog wel eens terugdenken aan de unieke kwaliteiten van deze lichting voetballers als de situatie weer genormaliseerd is en men weer eens blij is als men zich met de hakken over de sloot af en toe weet te kwalificeren voor een toernooitje
 • Vincent Hoornaert

  5 maanden geleden
  Gewoon een poging om zijn marktwaarde wat op te krikken. Meer moet je daar niet achter zoeken.
 • Kristof Breskens

  5 maanden geleden
  Wat doe je als je bankzitter nog eens moet opdraven omdat je eerste keus uit is met corona ? Juist , dan moedig je hem aan om hem gemotiveerd te houden en rotte appels in de groep te voorkomen. Het is een feit dat telkens Hazard meedoet , er puntenverlies is tegen de kleintjes. Een beetje zoals Lukaku bij Chelsea, maar toch is het geval Hazard veel erger. Zijn verhaal is uit bij Real.
 • Jonah Kemps

  5 maanden geleden
  Hopelijk komt die terug op niveau want we zullen een goede Eden nodig hebben op het WK, tot grote ergernis van velen hier.
 1. Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”
  Play
  La Liga
  16

  Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”

  Real Madrid - FC Barcelona 0-4. Om dat resultaat te vergelijken met de 2-6 in 2009 en de opmars van Barça onder Pep Guardiola is het nog wat te vroeg, maar de oplawaai komt aan in Madrid. Van de Champions League-extase tegen PSG naar een ware afgang tegen de eeuwige rivaal in anderhalve week tijd. Carlo Ancelotti is de gebeten hond, ook door de uitlating van Thibaut Courtois. “We moeten intern over tactiek praten.” In Barcelona, dat met Pierre-Emerick Aubameyang de absolute uitblinker in huis had, strooide er eentje maar al te graag zout in de open wonde. Piqué: “We zijn terug.”