Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Het vreemde verhaal van Eden Hazard: pers in Madrid wordt het stilaan moe

Buitenlands voetbalQué pasa, Eden Hazard? Na de vakantie niet eens kunnen aansluiten bij de groepstrainingen van de nationale ploeg. In Madrid is de pers het stilaan moe. De druk op de Galáctico neemt toe. The curious case of Eden Hazard.

 1. Messi zwaait boezemvriend Suárez uit met sneer naar Barcelona: “Je verdiende het niet om zo buitengegooid te worden”
  La Liga

  Messi zwaait boezem­vriend Suárez uit met sneer naar Barcelona: “Je verdiende het niet om zo buitenge­gooid te worden”

  Lionel Messi en Luis Suárez, het was een match made in heaven. De Argentijn en de Uruguayaan waren niet alleen spitsbroers bij Barcelona, de twee zijn vrienden voor het leven. Dat Suárez nu Barcelona moet verlaten, doet ook bij Messi pijn. Ziehier, een eerbetoon met een flinke sneer naar het management in Catalonië. Suárez heeft vandaag voor 2 jaar getekend bij Atlético Madrid.
 2. Domper voor Real: Hazard nog niet klaar voor match tegen Real Sociedad
  La Liga

  Domper voor Real: Hazard nog niet klaar voor match tegen Real Sociedad

  Eden Hazard (29) zal komend weekend niet in actie komen met Real Madrid tegen Real Sociedad. De aanvoerder van de Rode Duivels raakt niet klaar voor de clash van zondag op Anoeta. Een verrassing is dat niet - Hazard traint nog niet mee met de groep. Het gaat ook niet om een nieuwe blessure, maar een domper is het uiteraard wel voor Real. Eerder deze maand werd Hazard door Roberto Martínez geselecteerd voor de Nations League-duels van de Rode Duivels tegen Denemarken en IJsland, maar de aanvaller kwam ook toen geen minuut in actie.