Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Het enigma Dembélé: de man die nooit fit is, maar wel bijna 8.000 euro per speelminuut verdient

Primera DivisionGisteren sloeg het noodlot nog maar eens toe voor Ousmane Dembélé. De Franse winger mocht nog een keertje starten bij FC Barcelona, maar lang duurde zijn optreden niet: na amper 26 minuten in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-1) moest hij de strijd al staken. De zoveelste blessure al voor de miljoenenaankoop, die in tranen van het veld stapte.

3 reacties

 • Robert De Fruytier

  1 jaar geleden
  En betaald hij daar ook 54% belasting op zoals het werkvolk??Het wordt hoog tijd dat iedereen gelijk belasting betaald,want zo kan het niet langer verder.
 • Henri Haquin

  1 jaar geleden
  8000 euro per speelminuut en zeggen dat veel mensen nog geen 2000 euro netto per maand verdienen en die dan nog meer RSZ en belastingen betalen dan vele voetballers, niet heel dringend iets aan te doen?? hallo politiek
 • Sam Valkenborgs

  1 jaar geleden
  Als je zelfs bij Barcelona je trainingsuren niet kent ben je ook niet in staat om jezelf te verzorgen als prof. Geen medelijden mee.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend