Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Het enigma Dembélé: de man die nooit fit is, maar wel bijna 8.000 euro per speelminuut verdient

Primera DivisionGisteren sloeg het noodlot nog maar eens toe voor Ousmane Dembélé. De Franse winger mocht nog een keertje starten bij FC Barcelona, maar lang duurde zijn optreden niet: na amper 26 minuten in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-1) moest hij de strijd al staken. De zoveelste blessure al voor de miljoenenaankoop, die in tranen van het veld stapte.

3 reacties

 • Robert De Fruytier

  2 jaar geleden
  En betaald hij daar ook 54% belasting op zoals het werkvolk??Het wordt hoog tijd dat iedereen gelijk belasting betaald,want zo kan het niet langer verder.
 • Henri Haquin

  2 jaar geleden
  8000 euro per speelminuut en zeggen dat veel mensen nog geen 2000 euro netto per maand verdienen en die dan nog meer RSZ en belastingen betalen dan vele voetballers, niet heel dringend iets aan te doen?? hallo politiek
 • Sam Valkenborgs

  2 jaar geleden
  Als je zelfs bij Barcelona je trainingsuren niet kent ben je ook niet in staat om jezelf te verzorgen als prof. Geen medelijden mee.
 1. Adnan Januzaj, uitblinker bij Spaanse leider Real Sociedad, is geen Rode Duivel. “Vreemd”, vindt Johan Boskamp
  PREMIUM
  LA LIGA
  26

  Adnan Januzaj, uitblinker bij Spaanse leider Real Sociedad, is geen Rode Duivel. “Vreemd”, vindt Johan Boskamp

  Een open doekje van het goedgevulde uitvak in El Sadar, Pamplona, zondagavond. Een applauswissel met staande ovatie. Adnan Januzaj (26) had net de 0-2 gescoord voor Real Sociedad tegen Osasuna. Sociedad is de fiere, onverwachte leider in La Liga. Met onze landgenoot als uitblinker. “Heel vreemd dat hij nu niet bij de Rode Duivels zit”, merkt Johan Boskamp op.
 2. Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”
  Play
  La Liga
  16

  Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”

  Real Madrid - FC Barcelona 0-4. Om dat resultaat te vergelijken met de 2-6 in 2009 en de opmars van Barça onder Pep Guardiola is het nog wat te vroeg, maar de oplawaai komt aan in Madrid. Van de Champions League-extase tegen PSG naar een ware afgang tegen de eeuwige rivaal in anderhalve week tijd. Carlo Ancelotti is de gebeten hond, ook door de uitlating van Thibaut Courtois. “We moeten intern over tactiek praten.” In Barcelona, dat met Pierre-Emerick Aubameyang de absolute uitblinker in huis had, strooide er eentje maar al te graag zout in de open wonde. Piqué: “We zijn terug.”