Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © BELGA

Hazard onthult: “Anderlecht vroeg me toen ik 8 of 9 was, maar ik zei ‘nee’”

Primera DivisionHij weigerde ooit Anderlecht en de Fransen probeerde hem te naturaliseren. Dat vertelde Eden Hazard gisteravond op Real Madrid TV. In de docu-aflevering ‘Campo de Estrellas' had de Rode Duivel het over heden, toekomst en verleden. 

21 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  2 jaar geleden
  HIJ wou niet naar Anderlecht tien hij 8 jaar was. Wist waarschijnlijk toen nog niet waar Anderlecht lag. Is een fel overroepen spelertje. Drie man dribbelen tot aan de achterlijn en dan een pas van 30 meter achteruit geven. Zit nu wel op zijn plaats bij de dikke nekken van Real.
 • Herman Valaert

  2 jaar geleden
  Gelukkig voor jou zelf heb je toen neen gezegd tegen Anderlecht- je zat wellicht bij de reserveploeg door het mismeesteren van jou kunsten .
 • Peter Debrouwer

  2 jaar geleden
  Terecht ! Hij ging het nooit zo ver geschopt hebben !
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Hazard is goed maar zal nooit Ronaldo doen vergeten bij real helaas ......! Maar toch succes verder voor hem Een voorbeeld van een prof speler zowel op het veld als naast ...
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Hazard past bij zowel Barcelona en Real Madrid, een topvoetballer onderscheidt zich makkelijk tussen de eenheidsworsten. Hazard mag alleen niet, wat hij in de Premier Leaque vaak deed, op 90% spelen. Het ging hem daar te makkelijk af. Bij Real zal hij iedere wedstrijd op 110% moeten spelen, en dat is hij nog niet gewend. Komt met licht overgewicht bij Real aan, traint daarna als een gek om af te vallen, waardoor hij geblesseerd is geraakt. Hazard zal straks er zeker staan.