Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © REUTERS

Hazard in de schaduw van Vinícius: enthousiasme rond Eden wordt alweer getemperd

La LigaReal Madrid pikte in de slotfase de zege mee uit Mestalla. Niet dankzij Eden Hazard – hoe graag we u dat zouden willen melden – maar door toedoen van zijn concurrent Vinícius, die Eden helemaal naar het achterplan duwt. Of hoe het enthousiasme rond Hazard alweer wordt getemperd. 

21 reacties

 • dirk claeys

  1 maand geleden
  Zijn tijd is voorbij, ze gaan hem binnenkort echt wel dumpen!
 • Tom Franssen

  1 maand geleden
  Geef hem de werklust van lukaku en hij wint de gouden bal... talent alleen is niet voldoende
 • Fonz Ooms

  1 maand geleden
  Geen probleem. Martinez wordt de nieuwe trainer van Real. Hazard wordt kapitein en zal altijd spelen. Prijzen pakken zullen ze wel niet doen. So what.
 • Paul Jensen

  1 maand geleden
  Te licht voor la liga.....wel een sympathiek ventje
 • Frankske Uytenbroeck

  1 maand geleden
  Wie op dit moment nog enthousiast wordt over hazard kan het enkel zichzelf verwijten wanneer blijkt dat het weer maar eens niks wordt. Hazard presteert al meer dan 2 jaar totaal niks, hoe kan het nog verbazen?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.