De foto's die begin dit seizoen gretig gedeeld werden op de social media.
Volledig scherm
De foto's die begin dit seizoen gretig gedeeld werden op de social media. © EPA

Hazard geeft toe dat hij “te dik” aan avontuur bij Real begon: “Als ik vakantie heb, dan heb ik vakantie”

LaLigaL’Équipe kon Eden Hazard strikken voor een uitgebreid interview. Dat het zijn grote droom was om voor Real Madrid te spelen, herhaalde de kapitein van de Rode Duivels nog maar eens. En dat Zinédine Zidane zijn idool was/is, wist u ongetwijfeld ook al. De interessantste uitspraken van Hazard zijn die over zijn gewicht, waar deze zomer veel over te doen was.

28 reacties

 • marion vermoet

  2 jaar geleden
  Anthony doe even die zonnebril af! De Bruyne is de beste Belg,weet wel in Topwedstrijden gaan ze niet samen daardoor heeft België de kans om “ooit”een prijs te winnen laten liggen!
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Oei Hazard blijkt nu al een "ket" ook te zijn ! Ik moet toch iets gemist hebben blijkbaar ?
 • marc germeau

  2 jaar geleden
  Topvent.. Maar als je transfer zo breed uitgesmeerd wordt in de media en er dus zoveel van je verwacht word, dan is het als prof je plicht om fit en scherp bij je nieuwe club aan te komen. Vind ik dan toch.
 • Anthony Peeters

  2 jaar geleden
  Zalige ket! Die speelt echt gewoon voetbal omdat hem het leuk vindt! Ook altijd leuk om te zien bij de aankomst van de rode duivels. Iedereen in Bentleys en dikke BMW’s en dan komt Eden in een kleine Peugeot ! Benteke verdiende minder dan hazard in Engeland maar benteke zijn huis was wel 2 keer zo groot! Hazard blijft wie hem is en wordt niet zo arrogant als Kevin de Bruyne die probeert bescheiden te spelen voor de camera maar dat is hem zeker niet!
 • J V

  2 jaar geleden
  Bryan de ceuster vergelijkt zichzelf met Hazard. Goe bezig. Als den blok eraf moet, moet hij eraf, er zijn belangrijker dingen dan werk en het is real dat zot genoeg is het te betalen.