Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © Real Madrid

Hazard dicht bij rentree, verzekert Zidane: "Binnenkort staat hij weer in de ploeg"

Primera DivisionEden Hazard behoort nog niet tot de wedstrijdselectie van Real Madrid voor de uitwedstrijd bij Betis, zaterdag op de derde speeldag in La Liga. Real-coach Zinédine Zidane bleef vandaag tijdens het persmoment nog mysterieus, maar intussen raakte duidelijk dat het nog te vroeg is voor de Rode Duivel.

 1. Bittere tranen: dit moet de Barça-fan zijn bij wie het nieuws rond Messi het hardst is aangekomen
  Play
  FC Barcelona

  Bittere tranen: dit moet de Barça-fan zijn bij wie het nieuws rond Messi het hardst is aangekomen

  ‘t Zijn bange dagen voor de aanhang van FC Barcelona, nu Lionel Messi na een seizoen zonder prijzen heeft aangegeven de Spaanse grootmacht te willen verlaten. In en rond Camp Nou heerste er vooral gisteravond chaos door de boze fans die het stadioncomplex wilden betreden om het ontslag van voorzitter Bartomeu te eisen, maar anderen uitten hun emoties dan weer op een andere manier. De man die de hoofdrol speelt in bovenstaand filmpje, bijvoorbeeld: hij knielt en huilt, met het shirt van zijn grote idool in de hand. “Nee! Deze dag hoefde niet te komen! Dit hoeft zo niet te eindigen, Bartomeu!”, schreeuwt hij het uit.
 2. Domper voor Real: Hazard nog niet klaar voor match tegen Real Sociedad
  La Liga

  Domper voor Real: Hazard nog niet klaar voor match tegen Real Sociedad

  Eden Hazard (29) zal komend weekend niet in actie komen met Real Madrid tegen Real Sociedad. De aanvoerder van de Rode Duivels raakt niet klaar voor de clash van zondag op Anoeta. Een verrassing is dat niet - Hazard traint nog niet mee met de groep. Het gaat ook niet om een nieuwe blessure, maar een domper is het uiteraard wel voor Real. Eerder deze maand werd Hazard door Roberto Martínez geselecteerd voor de Nations League-duels van de Rode Duivels tegen Denemarken en IJsland, maar de aanvaller kwam ook toen geen minuut in actie.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement